На 27-и януари правим концерта ни по случай 29-ия ни

...
На 27-и януари правим концерта ни по случай 29-ия ни
Коментари Харесай

Мери от „Мери бойс бенд“: Концертът ни по случай 29-ия ни рожден ден ще бъде епохален

„ На 27-и януари вършим концерта ни по случай 29-ия ни рожден ден. Ще бъде епохално. Има песни, които не сме свирили от доста време като „ Кажи ми “, „ Двамата с теб “ също по този начин. Рок концерт ще е. “

Това показа в студиото на „ Добро утро, Европа “ вокалистката на „ Мери бойс бенд “ Мария Мутафчиева. Концертът ще се организира на на 27 януари 2024 (събота) в София Лайв Клуб.
Първият ни концерт също беше нещо велико. Много друго нещо по отношение на всичко, което ни се беше случвало до тогава. На професионалната сцена всичко е друго.
Мария Мутафчиева, певица

„ За мен постоянно обичаната ария ще бъде „ Непознати улици “. Дори поети са ми казвали, че са правили неща по нея, че са припознавали героинята там. В нощни заведения съм чувала истории по какъв начин хората са се разплаквали, когато са я пускали. Тази ария вечно ще бъде обичаната ми ария “, уточни Мери.

„ Винаги човек е податлив да обича и последната си ария много. Ще има нова ария в края на януари. Днес си мислих също за какво записваме песни. Можеше да ги вършим за концертите. Изсвирваме я там и край. Хората, които идват, я слушат единствено и това е, край “, сподели още тя.

 

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР