На 27 и 28 април в София ще се проведе

...
На 27 и 28 април в София ще се проведе
Коментари Харесай

Предстои пето издание на конференцията за потребителско изживяване UXify

На 27 и 28 април в София ще се организира UXify 2018 - събитие, отдадено на потребителското прекарване и дизайна. Според уредниците от Infragistics дават обещание най-вълнуващият подробност тази година е, че събитието ще се организира редом в три страни: България, Съединени американски щати и Япония.

У нас, измежду лекторите се открояват Матоуш Росковец, изобретателен шеф в Аvocode, програмен продукт решителен проблеми при разбирането на дизайн файлове от разработчиците, Джордж Абрахам, управител в Infragistics на Indigo Studio, програмен продукт за разработка, шерване и тестване на дизайн прототипи и Мая Отенщайн, дизайнер в цифровия отдел към Jefferson University Hospital, Съединени американски щати.

 Предстои пето издание на конференцията за потребителско преживяване UXify

Сред гостите пък ще са и представителите на уеб страницата Booking.com, Джеймс Бътлър и Джесика Ловгууд както и доста местни лектори. При последните изпъква името на Маргарит Ралев, основател на Българската Дизайн Група и известен местен дизайнер, който ще вземе присъединяване в панелната полемика имаща за цел да разплете мистериите на бъдещето на дизайн промишлеността. Пълната стратегия на събитието както и информация за останалите лектори към този момент са налични в уеб страницата на събитието.

Билетите за събитието към този момент са в продажба. За 60 евро искащите ще получат достъп до конференцията и работилниците. Само визитата на конференцията на 27-ми април пък коства 30 евро.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР