На 26 май трябва да подкрепим силния отбор на ГЕРБ

...
На 26 май трябва да подкрепим силния отбор на ГЕРБ
Коментари Харесай

Цветанов: На 26 май трябва да подкрепим силния отбор на ГЕРБ и водача на листата Мария Габриел

На 26 май би трябвало да подкрепим мощния тим на ГЕРБ и лидера на листата Мария Габриел. Ние желаеме триумфите ни в Европейски Съюз да продължат, а това може да стане, в случай че имаме положителни евродепутати. Несъмнено най-хубавата листа с претенденти за евродепутати е тази на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. Това заявих през днешния ден при срещата си с над 400 поданици на Бяла и прилежащите обитаеми места от общината на Русенска област. Това написа на персоналната си страница във Facebook ръководителят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

"Пред всички присъстващи означих, че Европа в действителност може да ни оказва помощ, само че за задачата е доста значимо фондовете да работят. Припомних, че през 2014 година еврофондовете бяха спрени. Сегашният програмен интервал трябваше да започва на 1 януари 2014 година, а стартът му се забави с година и половина. Това забави плановете, които при други условия трябваше да бъдат приключени в точния момент. Допълних, че през 2020 година българското държавно управление би трябвало да контракти с Европейска комисия средствата за новия програмен интервал и бях безапелационен, че този път закъснение няма да има и средствата ще стигнат в точния момент до българските райони ", написа Цветанов.

"Коментирах, че модернизирането на инфраструктурата е значимо освен поради подобряването на средата за живот – само че и поради сигурността на жителите. Обясних, че пътят Русе – Велико Търново е приоритет, а нужните средства за завършването на Автомагистрала "Хемус " към този момент са заделени и построяването на тази по този начин значима за България пътна артерия е необратим развой. Припомних и думите на нашите политически съперници, че "асфалт не се яде ", само че прецизирах, че той е значим за развиването на всеки район. Хубаво е да го знаем и да помним по какъв начин се е случило. Сега има чувство, че това е даденост, само че са положени доста старания от евродепутати, държавно управление, народни представители и локална власт. В умозаключение подчертах, че победа на 26 май ще даде поддръжка на държавното управление и ще ни вдъхне самочувствие за акцията преди локалния избор наесен ", написа още Цветан Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР