На 26 февруари започна излъчването на документалния сериал Десет години

...
На 26 февруари започна излъчването на документалния сериал Десет години
Коментари Харесай

Започва излъчването на документалния сериал „Десет години съвместно развитие на Пекин, Тиендзин и Хъбей“

На 26 февруари стартира излъчването на документалния сериал „ Десет години взаимно развиване на Пекин, Тиендзин и Хъбей “, продуциран от Китайската медийна група.

Координираното районно развиване е значима тактика, която се отнася до китайската стопанска система като цяло и е значима част от новата идея за създаване и развиване на съвременна икономическа система.

Сериалът от три епизода изчерпателно показва историческото значение и забележителните резултати от взаимното развиване на Пекин, Тиендзин и Хъбей през последните 10 години, както и демонстрационната му роля в осъществяване на модернизацията от китайски жанр.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед17409Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед26882Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед72651Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед59407Валентин Вацев: Руската победа при Авдеевка - мотив за републиканците да откажат поддръжка на УкрайнаАлтернативен Поглед40012Вежди Рашидов: В новото време на демокрацията какъв брой паметника направихме, че да бутаме!? Нито един!Алтернативен Поглед375965Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед233945Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед115366Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед99087Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед93325Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и РусияАвторски:ПоследниНай-четениВасил Проданов1656

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР