На 26 април в хотел Marinela Sofia се проведе първото

...
На 26 април в хотел Marinela Sofia се проведе първото
Коментари Харесай

Първото издание на кариерния форум за хора с увреждания „Равенството значи повече“ премина с голям успех и висока посещаемост

На 26 април в хотел Marinela Sofia се организира първото издание на Кариерен конгрес “Равенството значи повече”, събитие ориентирано към реализация на хората с увреждания в България. Над 20 български и интернационалните организации представители на виновния бизнес в България, предоставиха опция на хора с разнообразни благоприятни условия да станат част от техните екипи.

Кариерният конгрес,,Равенството значи повече” започва с публично послание, изпратено от кабинета на президента Румен Радев. Лазар Лазаров – зам-министър на труда и обществената политика, Владимир Данаилов – изпълнителен шеф на Столична организация за вложения и уредниците от Jamba, EY България и съдружие „ Маринела “ също приветстваха всички присъстващи и единомислещо показаха щастието и вълнението си от високата посещаемост и желанието на сериозен брой компании да се включат във форума.

Събитието мина в няколко стадия, като висок интерес провокира конферентната част, в която протекоха полемики като „ Включване на хората с разнообразни благоприятни условия в пазара на труда. Защо бизнесът би трябвало да сътвори благоприятни условия за реализацията на хората с разнообразни благоприятни условия? “, „ Специфични умения на хората с разнообразни благоприятни условия и позитиви за другите бизнес браншове. Позитиви за колектива “, и „ Активна политика по заетостта ориентирана към хората с увреждания " – лекция, готова от Лазар Лазаров, Зам. Министър на труда и обществената политика.

Конферентната част завърши с „ Успешните и вдъхновяващи образци! “, панелна полемика, в която бяха показани шеф и 3-ма души с разнообразни благоприятни условия, сполучливо осъществени в пазара на труда.

Програмата на кариерния конгрес продължи с ревю на фирмите в зала „ София Гранд “ на хотел Marinela Sofia, като преди края на събитието участващите компании бяха подготовили част, включваща Business Speed Dating – авансово готови таргетирани срещи, с претенденти, които ще им дадат действителен късмет за неотложно намиране на работно място.

В края на деня, създателите на JAMBA – Career for All – Йоана Колева и Ива Цолова споделиха „ Благодарим на главните ни сътрудници, EY България и съдружие „ Маринела “ и за гостоприемството на хотел Marinela Sofia, които направиха този конгрес действителност! “

Останалите компании, които оказаха своята поддръжка и се включиха в „ Равенството значи повече “ са:

Telenor, Sutherland, ДСК, Rabota.bg, Indeavr, Manpower Group, Software Group, HP Eenterprise, BNP Paribas, TBI Bank, AIG, Hellenic Coca-Cola, Coca-Cola Enterprises, Accedia, Modis, Concentrix, IBM, Westernacher, A Data Pro, Initiative for Social Empowerment, Domestina.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР