На 25 януари започва новата китайска година - под знака

...
На 25 януари започва новата китайска година - под знака
Коментари Харесай

2020 г. - Годината на металния Плъх

На 25 януари стартира новата китайска година - под знака на зодия Плъх с ръководещ детайл метал, която ще продължи до 11 февруари 2021 година Годината отваря нов 60-годишен цикъл, тъй като това е първият знак от китайския хороскоп и уеб сайтът Astrostyle.com дава някои насоки по какъв начин ще премине годината, какво да чакаме и от какво да се пазим.

Годините под знака на Плъха са извънредно вълнуващи - настроението е заредено с очакване да се случат значими и вдъхновяващи неща. Елементът метал способства всичко да се случва бързо, като електрически ток. Знакът на Плъха, считан в Китай за съобразително, продуктивно, общително и самоуверено животно, ще ни накара да подхващаме доста неща едновременно, да жонглираме с благоприятни условия и условия. Което може да е хубаво, само че може и да е рисково и да се трансформира в прахосване на сила и запас. Затова би трябвало, доколкото можем, добре да премисляме новите си инициативи.

През 2020 година ще ни притеглят предмети на " практическия разкош ". Скъпи артикули, лъскави предложения, маркови движимости, което ще желаеме да споделяме и да покажем в обществото. Трябва да бъдем деликатни във финансово отношение и да не прибързваме, когато купуваме, вършим поправки или планираме ваканции. Добрата преценка е извънредно нужна, с цел да балансира бързите рефлекси, с които Плъхът се слави. Ако се колебаете за рискована стъпка във финансово отношение, допитайте се до разумен и прозорлив човек, на който имате доверие.

Плъхът е " публично животно " и в устрема да сътворяваме и придобиваме, можем да разчитаме на приятелите си - да разделяме разноски, да споделяме вести, да реализираме дружно нови хрумвания. В бързината обаче и в ентусиазма това постоянно води до излъгани упования. Много значимо е през тази година да се обкръжаваме с хора, на които имаме доверие, с цел да не бъдем излъгани, а и разорени, в устрема да сме " отборни играчи ". Когато се обкръжим с хора, на които имаме вяра, през тази година можем да реализираме в действителност доста.

Светкавичните рефлекси и бързината на Плъха заплашват здравете от травми, рани и възпалителни процеси. Трябва да внимаваме и да умеем да понижаваме скоростта, с цел да не прегорим, би трябвало да можем да зареждаме силите си и да се пазим при първи признаци, че се задъхваме от темпото. Повече от всеки път би трябвало да въведем здравословни, въпреки и дребни, привички.

В любовно отношение годината на Плъха предлага романтика и неспокойствие. Това е плодовито животно и връзките ще просперират, изключително когато са учредени на доверие и връзка. В противоположен случай, се включват минусите на Плъха - неустановеност, ревнивост, тревога. Бързите флиртове и късите връзки ще ни влекат, само че те също по този начин може и да изхабяват и уморяват. Металният детайл обаче ще държи ситуацията устойчиво и като цяло специалистите плануват връзките да са вълнуващи, само че и сполучливи.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР