На 25-ти юни – неделя в залата на ДКТ Иван

...
На 25-ти юни – неделя в залата на ДКТ Иван
Коментари Харесай

Парад на модата-Лято 2023 определи за пръв път Дизайнер на годината

На 25-ти юни – неделя в залата на ДКТ „ Иван Радоев “ в Плевен се състоя 73-то издание на неповторимото за България фешън шоу „ Парад на модата “ чийто основател, режисьор и сценарист е Георги Ангелов.

В летния „ Парад на модата “ - 2023 участваха доста млади дизайнери, които са приключили мода в България и са специализирали в разнообразни страни в чужбина, като част от тях са взели участие във фестивали на модата в Рим и Милано.

„ Това е театър, в който съм се стремял да направя една симбиоза – връзка сред дреха, пластика, тон и светлина, и да се получи в действителност един арт - театър.

Мога да кажа, че това е спектакълът на живота ми!!! ".

Това показа в студиото на Дарик радио, основателят на единственото по рода си в България модношоу " Парад на модата ", Георги Ангелов, малко преди датата на следващото му 73-то издание, което беше показано в ДКТ " Иван Радоев " в Плевен.

За пръв път тази година беше определен " Дизайнер на годината на " Парад на модата " - това е Халил Дуралиев. Наградата е определенаот участващите дизайнери в наличието на нотариус.

По време на шоуто беше почетен и дизайнер-юбиляр на годината - Светла Димитрова, която получи Почетен диплом от името на " Парад на модата ".

Традиционното фешън събитие мина със специфичното присъединяване на Светла Димитрова - Ариес-Уникат “София ”; 2х35= празник.

Дизайнери от Кипър; Дизайнери взели участие в ревюта в Италия. Дизайнери от България; Дизайнери носители на огромната премия “Златна игла ” за мода.

Чавдар Вълков- цигулка. Танцова групировка “Адреналина ”. Стефани Славчева и Марина Бадева - поп реализатори.

Грим и прически - студио Dreams Плевен.

Музикалната картина за спектакъла подготвиНиколай Колев, а озвучаването беше на Асен Антонов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР