На 25 април се проведе годишното отчетно събрание на Териториалната

...
На 25 април се проведе годишното отчетно събрание на Териториалната
Коментари Харесай

Кметът на община Пордим се срещна с членове на местната организация към Съюза на слепите в България

На 25 април се организира годишното отчетно заседание на Териториалната организация на ССБ гр. Гулянци с ръководител ДимитринаВардолова. Гости на събитието бяха кметът на общината Лъчезар Яков и представители на Регионалната организация в гр. Плевен.

В рамките на събранието беше регистрирана активността на локалната организация за миналата година. На присъстващите беше показан финансов доклад и план-програма за идните месеци.

ДимитринаВардоловаблагодари за поддръжката на кмета Лъчезар Яков и акцентира, че Община Гулянци постоянно спомага за разрешаването на проблемите и за възстановяване качеството на живот на слепите и хората с увреждания в община Гулянци. Лъчезар Яков поздравиприсъстващитеи дружно разискаха проблемите, които съпътстват всекидневието им. Кметът се ангажира да спомага на слепите хора в процедурите по кандидатстване по Механизма „ Лична помощ “, поради характерните потребности на тези жители и лимитираната им подвижност.Той увери, че както и до момента Община Гулянци ще продължи да поддържа дейностите и самодейностите на всички локални структури, по отношение на опциите и пълномощията си.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР