“На 24 юли е възникнал инцидент с участието на спасителя

...
“На 24 юли е възникнал инцидент с участието на спасителя
Коментари Харесай

Концесионерът на плажа в Поморие се разграничи от спасителя, пребил французин

“На 24 юли е зародил случай с присъединяване на спасителя Христо Кюлбасанов, който по това време не е бил на работа и не е изпълнявал служебните си отговорности, защото е имал почивен ден по график. Служителят е бил на плаж дружно със брачната половинка и детето си в качеството си на плажуващи жители “, изясняват от компанията концесионер. 

 

Кюлбасанов е носил личен чадър, който е сложил на свободната зона на пясъка. Докато фамилията на служителя е било в морето, под чадъра му се е настанил екскурзиант, френски жител, който отказал да напусне макар поканата и обясненията.

 

Не тъкмо това обаче описа самият избавител тази заран. 

 

“Системно от години този господин предизвика спасителите. Във въпросния ден не бях на работа, не бях избавител, а бях със фамилията си на плажа. На обяд се прибрахме у дома и чадърът остана свободен с кърпата. Дойдох по-рано, преди брачната половинка ми и седнах при сътрудниците – това е като медицински пункт “, уточни той и съобщи, че първият път благожелателно е помолил французинът и фамилията му да се реалокират. 

 

“Втори път отидох и му споделих да се реалокира от чадъра, той отхвърли. Вече третият път, когато отидох, той демонстративно се реалокира с 10 см. Легна и стартира да ми се смее. Подритна ме по крайници и изгубих самоконтрол. Виновен съм, не желая да се извинявам, ще си понеса следствията за това, което направих, беше грозно. Извинявам се на всички, които са станали очевидци на тази грозна панорама. На него не му се оправдавам “, сподели спасителят.

 

“Между двамата е зародил спор, прераснал във физическа експанзия. Концесионерът се разграничава от дейностите своя чиновник и декларира, че не толерира сходни дейности на разпра. Но поради събитието, че тези дейности са осъществени от служителя не във връзка осъществяване на служебните му отговорности и в отвън откритото работно време, работодателят няма отношение към случая “, показва концесионерът на плажа в Поморие.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР