На 24 януари 2020 г., петък, мобилен пункт ще приема

...
На 24 януари 2020 г., петък, мобилен пункт ще приема
Коментари Харесай

Събират опасни отпадъци в София

На 24 януари 2020 година, петък, мобилен пункт ще приема рискови боклуци от бита в регионите „ Нови Искър “ и „ Кремиковци. От 8:30 до 11:30 ч. пунктът ще бъде в гр. Нови Искър пред постройката на районна администрация на ул. „ Искърско дефиле “ № 121. По-късно същия ден от 12:30 до 15:30 ч. той ще се реалокира на площада против кметството на ул. „ Ангел Маджаров “ в кв. „ Челопечене “.

Домакинствата ще могат да предават безплатно уреди, съдържащи живак: термометри, прекъсвачи, лакове и бояджийски материали, домашен препарати и химикали, мастила и нечисти опаковки, както и медикаменти с изминал период на валидност, оповестиха от Община София.

Откриха 50 тона отпадък с неразбираем генезис във Враца

0700 11 750 е универсалният тел. номер за запитвания и поръчки. Системата за събиране на рискови боклуци от семействата е плод на взаимните старания на Столична община и "БалБок Инженеринг " АД и се ползва сполучливо на територията на общината от началото на 2012 година.

Допълнителна информация можете да намерите на интернет страниците на БалБок, Столична община и Столичен Инспекторат, както и на страницата на БалБок във Фейсбук.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР