На 24 февруари Стара Загора ще бъде домакин на международен

...
На 24 февруари Стара Загора ще бъде домакин на международен
Коментари Харесай

Стара Загора е домакин на международен бизнес форум

На 24 февруари Стара Загора ще бъде хазаин на интернационален бизнес конгрес с присъединяване на корейски компании и представители на локалния бизнес, със съдействието на Корейската организация за поощряване на търговията и вложенията (KOTRA). Организатори на събитието са KOTRA, с поддръжката на Община Стара Загора, и КРИБ – Стара Загора.

Първата част от събитието ще се проведе от 9:00 часа в Бест Бутик Хотел, гр. Стара Загора, бул. Патриарх Евтимий 79, където представители на локалния бизнес и корейски компании ще осъществят двустранни срещи за основаване на бизнес партньорства. Всяка компания, която демонстрира интерес, би трябвало да изпрати апликационна форма, която ще дефинира и сферата на активност на евентуалното съдействие.

Втората част от събитието ще се проведе от 14:00 часа в зала „ П.Р.Славейков “ на Община Стара Загора, където ще бъде показан опитът на корейските компании в дигитализирането на селското стопанство и нейното съвременно ръководство.

При предпочитание от Ваша страна да присъствате, апелирам да попълнете апликационните форми за всяка едно от двете елементи на събитието и да ги изпратете в период до 31 януари 2022 г. на 

 

Поради актуалните противоепидемични ограничения броят на присъстващите на двете елементи на събитието ще бъде стеснен.

Всички присъстващи следва да показват зелен документ или негативен резултат от изработен тест за COVID-19, според законоустановените ограничения в страната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР