На 22 юни 1949 в Ню Джърси се ражда Мери

...
На 22 юни 1949 в Ню Джърси се ражда Мери
Коментари Харесай

Разтърсващи думи на иконата на Холивуд - Мерил Стрийп

На 22 юни 1949 в Ню Джърси се ражда Мери Луис Стрийп. Светът обаче я познава като неповторимата Мерил Стрийп, актрисата, която разплаква и разсмива от огромния екран. Носителка на три награди Оскар и номинирана цели 17 пъти, което я прави и актрисата с най-вече номинации, Мерил Стрийп е жива легенда на Холивуд.

Няма по какъв начин да не си напомним проникновените думи, които показват философията на живота на тази невероятна жена, и да се поучим от тях.

" Всичко, което ни прави щастливи, е доста просто: любовта, сексът, храната. Всичко останало - властта, въздействието, силата - всички тези неща могат да вземат превес над това, което в действителност си коства в живота. Но до момента в който имаме какво да ядем и покрив над главата си, до момента в който виталните ни потребности са задоволени, това, което ни прави най-щастливи, е доста просто. "

" Трябва да приемете остаряването. Животът е драгоценен и когато сте изгубили доста хора, тогава осъзнавате, че всеки ден е подарък. "

" Моят съвет: не губете време да се тревожите за кожата или тежестта си. Развивайте качествата си, това, което ви е обещано на тази земя. "

" Работа ще остане, каквото и да стане. "

" Мисля, че би трябвало да намериш личния си път. Собствените си правила. Всеки има лично схващане за себе си и на него би трябвало да разчита. В последна сметка, значимото е това, което наподобява вярно за теб. Не това, което майка ви е споделила. Не това, което една актриса ви споделя. Не това, което някой си ни е споделил, в случай че не е това малко умерено гласче вътре в нас. "

" Хубаво е да направиш това, което нямаш предпочитание да правиш; би трябвало да се опитате да извършите това, за което не сте надарени автоматизирано. Много е значимо да опитате. "

" Винаги си припомням думите на Катрин Деньов: " На избрана възраст дамата би трябвало да избира – или лицето, или фигурата “. Избрах лицето. А останалото… Седя върху останалата част. “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР