На 22 ноември сцената на Sofia Live Club посреща Орлин

...
На 22 ноември сцената на Sofia Live Club посреща Орлин
Коментари Харесай

Орлин Павлов и JP3 с концерт в Sofia Live Club на 22 ноември

На 22 ноември сцената на Sofia Live Club посреща Орлин Павлов и JP3. Очаквано добра композиция изпълнена с доста джаз, жанр и класа.
В петъчната вечер гостите в клуба ще имат опцията да се насладят на последния албум на Орлин Павлов “ Още малко… ”. В програмата ще бъдат включени и кавъри от международната музикална сцена, поднесени с съвременно джази звучене от изключителните JP3,  под патронажа на Маестро Живко Петров.
Музикантите са подготвили и доста вдъхновяващи поп части, които бързо да раздвижат публиката в SLC. Орлин Павлов, Маестро Петров, Димитър Семов и Веселин Веселинов – Еко дават обещание същинско музикално странствуване, в което може да се включи всеки, който е подготвен за завършения в жанр Джеймс Бонд – случки и загадъчно музикално разузнаване.

Билети се продават в мрежата на eventim.bg на цена 15 лв., а на място в деня на концерта ще са 20 лв.. Билетът не подсигурява седящо място. Резервации могат да бъдат направени в уеб страницата на клуба https://www.sofialiveclub.com/events/2152/stage.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР