На 22 март в ДГ Незабравка“ в Бяла Слатина се

...
На 22 март в ДГ Незабравка“ в Бяла Слатина се
Коментари Харесай

ДГ Незабравка в Бяла Слатина бе домакин на среща и конкурс по танци

На 22 март в ДГ „ Незабравка “ в Бяла Слатина се организира обществена изява по Национална стратегия „ Хубаво е в детската градина “. Представени бяха открита педагогическа процедура на тематика „ Подвижни игри с ортопъзели “ в четвърта група с ръководители – основен преподавател Мария Димитрова и старши преподавател Виолета Славова и съревнование „ Танцувай с мен “ с присъединяване на деца и родители.
Гости на събитието бяха Таня Борисова – старши специалист „ Предучилищно обучение “ към РУО – Враца, Дарина Кръстева – основен специалист в Дирекция „ Хуманитарни действия и интеграция “ в община Бяла Слатина, Даниела Цветанова – кмет на кметство Соколаре и ръководител на НЧ „ Никола Йонков Вапцаров – 1920 “ – Соколаре, шефове на предучилищни образователни заведения, учители и родители. Гостите бяха посрещнати с топла питка и сладостен мед от дечица, облечени в национални носии. Те получиха създадените от педагогическия екип на ДГ „ Незабравка “ 50 авторски преносими игри с ортопъзели, които могат да се употребяват и от други предучилищни заведения и други детски учители във всички режимни моменти.  
Най-емоционалната част от показаните действия беше надпреварата по танци, в което с огромен възторг се включиха деца и родители. Гостите на събитието бяха освен пасивни наблюдаващи, само че и дейни участници в него. 
Тази обществена изява е още едно доказателство, че в община Бяла Слатина детските градини реализират съвременно предучилищно обучение, обвързвано с най-новите трендове в развиването на предучилищната педагогика, че в детските градини работят учители-новатори, учители-творци, че децата в детските градини са в сигурни ръце и порастват щастливи и обичани.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР