На 22 и 23 ноември 2023 г. в Пловдив ЕVN

...
На 22 и 23 ноември 2023 г. в Пловдив ЕVN
Коментари Харесай

EVN семинар по европейски проект SHEERnov

На 22 и 23 ноември 2023 година в Пловдив ЕVN България организира семинар на тематика „ Представяне на резултатите от план Sherrnov и положителни практики “. Участие взеха господин Ивайло Алексиев, изпълнителен шеф на Агенцията за стабилно енергийно развиване (АУЕР), представители на Центъра за енергийна успеваемост ЕнЕфект, Българо-австрийска консултантска компания, Energy saving, Международна федерация за недвижими парцели ФИАБЦИ, община Габрово и специалисти от ЕVN България.

На семинара бяха разисквани политиките и вложенията за устойчива и сигурна енергийна система, осъществяването на ограниченията за енергийна успеваемост от сдруженията от групата на ЕVN България, както и опита на всички сътрудници при внедряване на новаторски подходи.

По време на срещата беше показан новия Център за устойчиви услуги на EVN България в Пловдив и сполучливото осъществяване на услугата за подготовка на 28 плана по „ Национална скица за подкрепяне на семействата в региона на силата от ВЕИ “. В рамките на семинара бе проведено и посещаване на две топлофицирани здания с построени нови хоризонтални отоплителни съоръжения.

Събитието сложи началото на осъществяването на план Sheernov, който се осъществя от общо 8 колегата, измежду които и ЕVN Топлофикация. Същият се финансира от стратегия LIFE на Европейска комисия и ще се извърши в интервала 2023 – 2026 г. Проектът ще даде опция на сътрудниците да разработят и тестват нови модели за енергийна успеваемост.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР