На 21 май тази година, RENAULT обяви, че MEGANE си е

...
На 21 май тази година, RENAULT обяви, че MEGANE си
е
Коментари Харесай

RENAULT с още подробности за суперспортния MEGANE R.S. TROPHY-R

На 21 май тази година, RENAULT разгласи, че MEGANE си е върнал върха на именитата писта Нюрбургринг Нордшлайфе с новата суперспортна версия на модела- .

Сега от Renault разкриват допълнителни подробности за особено разработеният си автомобил, като анонсират и това, че той ще стане притежание на потребителите в лимитирана версия от 500 екземпляра с начало на продажбите към края на тази година.

Renault MEGANE R.S. TROPHY-R е дело на спортното подразделение Renault Sport на френската марка, което е работило напълно за оптимизирането въз основата и достигането на нови небеса по повод на задвижването, структурата и инженерните и софтуерни индикатори. Без подозрение може да се каже, че тяхното най-ново създание е основана за състезателната писта и дава обещание върхова наслада на всеки един от 500-те си бъдещи собственици.

Новият MEGANE R.S. TROPHY-R е оборудван с високоефективен и прочут от Megane R.S. Trophy двигател с 300 конски сили, само че самият автомобил тежи със 130 кг по-малко. Други съществени промени, инженерите на Renault са нанесли по аеродинамиката на автомобила, както и по окачването му, като за това са разчитали на сътрудничеството си с водачи в своите области като Akrapovič, Brembo, Bridgestone, Öhlins и Sabelt.



Окачването на автомобила е изцяло ревизирано, инсталирани са специално разработени за Renault Sport гуми Bridgestone Potenza S007, а спирачните дискове на колата са карбон-керамични. Сериозно внимание е обърнато и на аеродинамиката на автомобила, като с изключение на очевидните оптимизации по екстериора, колата се отличава и със особено доработено подподово пространство.

Новият MEGANE R.S. TROPHY-R, който идва с възможност за поръчка и с карбонови джанти, е в положение да предложи максимална скорост на придвижване от 262 км/ч, ускорение от 0 до 100 км/ч за 5.4 секунди, изминаване на километър от спряло положение за 24.5 секунди и ускоряване от респектиращо ускоряване от 80 до 120 км/ч на трета предавка за 2.9 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР