На 21.04. т.г., е задържан Р.С. (39 г.) от Варна.

...
На 21.04. т.г., е задържан Р.С. (39 г.) от Варна.
Коментари Харесай

Намериха газово оръжие у мъж от местността Сотира във Варна

На 21.04. т.г., е арестуван Р.С. (39 г.) от Варна. В дома на мъжа, в м-ст «Сотира», са открити и конфискувани три разглобени газови револвера, както и елементи за тях, като е открито, че същият няма позволение за съхранението им.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Р.С. е арестуван за период до 24 часа. Работата по доказване и документиране на осъщественото закононарушение продължава, оповестяват от полицията.

На 14.04. т.г., на контролно-пропусквателен пункт на територията на Трето районно управление (на МВР) при ОД на Министерство на вътрешните работи - Варна, при осъществяване на полицейска инспекция на л.а. «БМВ», е открито, че пасажер от автомобила – малолетно момче, държи в себе си две саморъчно свити цигари със суха тревиста маса.

Направената експертна информация открива, че се касае за марихуана с общо тегло 0,85 гр. По случая е формирана кореспонденция, известен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Водачът и неговият сателит са арестувани за период до 24 часа. /chernomore.bg/
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР