На 21.01., в 23:00 часа вечерта, градусите от движението на

...
На 21.01., в 23:00 часа вечерта, градусите от движението на
Коментари Харесай

Новолуние във Водолей: Нервно напрежение за неподвижните знаци Водолей, Лъв, Телец и Скорпион

На 21.01., в 23:00 часа вечерта, градусите от придвижването на Луната ще съответстват с тези на Слънцето в знака Водолей. Тогава настава Новолуние и най-силно ще усещаме действието му върху нас на 21.01. и на 22.01.
Много евентуално е да не поносим непознати отзиви и интервенция през интервала и да сме леко нетърпеливи към останалите.

Знакът Водолей е най-независимият и свободомислещ знак от зодиака. Той дава отговор за фантазиите, задачите, новите технологии, политиката, обществените контакти, идеите, астрономията, астрологията, авиацията и инженерните науки, затова е доста значимо през интервала на Новолунието да сме извънредно деликатни точно с тези неща. 21.01. е подобаващ за изясняване на проекти и цели, правене на тактика за бъдещи дейности и изясняване на позиции, както в персоналните, по този начин и в професионалните взаимоотношения, до момента в който денят след Новолунието - 22.01. е съвършен за пускане на планове, започване на персонални или професионални партньорства, отдаване на нови действия, пазаруване на артикули или поръчване на услуги.

Най-интензивни ще бъдат дните към Новолунието за закрепените знаци Скорпион, Телец, Водолей и Лъв, както и за хората с Асцендент или персонални планети в тези знаци. При тях може да има много напрежение по отношение на постигането на неща, които от дълго време са им цел, както и по отношение на връзките им с хората, с които са в контакт.

Не е изключено да се почувстват принудени да преустановят връзките си с хора, които по един или различен метод ги тормозят и пришпорват да вървят в друга от определената от тях посока. Много е значимо обаче, да се постараят да запазят самообладание, деликатно да обмислят ходовете си и да не избързват с ответната реакция. Добре е да не изпускат нервите си прекалено, тъй като по този метод ще си навлекат спомагателни неприятности и в следствие ще съжаляват за казаното или направеното.

Въздушните знаци Везни и Близнаци по всяка възможност ще имат конфликт с престижи или хора с власт, поради които може да им се наложи да озаптяват егото си и да са по-маневриращи и напасващи се.

Водните знаци Рак и Риби може да стигнат до значими прозрения и да вземат значими решения в този интервал.

Земните знаци Козирог и Дева не е изключено да имат спор с другар, на който разчитат и който не е изключено да ги подведе.

Огнените знаци Стрелец и Овен ще са извънредно прочувствени по отношение на професионалните си задължения и финансовото си положение. Добре е да се пазят от недомислени разходи и рисковани дейности в длъжностен проект.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР