На 20 юни (вторник) 2023 г. във връзка с изграждане

...
На 20 юни (вторник) 2023 г. във връзка с изграждане
Коментари Харесай

Във вторник спират водата в някои части на София

На 20 юни (вторник) 2023 година по отношение на създаване на сградно водопроводно отклоняване по ул. „ Велчо Атанасов “, кв. „ Подуяне “ се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „ Софийска вода ” в региона на:

ул. „ Велчо Атанасов “ от ул. „ Георги Минчев “ до ул. „ Острец “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Кобилино бранище “ на кръстовището с ул. „ Живко Николов “.

На 20 юни (вторник) 2023 година по отношение на осъществяване на строително-ремонтни действия по ул. „ Черковна “, ж.к. „ Сухата река “ се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ” в региона на:

ул. „ Райно Попович “ от ул „ Петрохан “ до ул. „ Подуенска “ и ул. „ Подуенска “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Подуенска “ пред № 2.

На 20 юни (вторник) 2023 година по отношение на изключване на махленски тръбопровод по ул. „ Свети Спас “, с. Лозен се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „ Софийска вода ” в региона на:

ул. „ Кипарис “, ул. „ Суходол “,ул. „ Св. Спас “ от ул. „ Могила “ до № 32.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Кипарис “ на кръстовището с ул. „ Суходол “.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „ Софийска вода “ АД на телефон 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„ Софийска вода “ АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!

Интернет уеб сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР