На 20 си във вечно чудене дали приятелят ти е

...
На 20 си във вечно чудене дали приятелят ти е
Коментари Харесай

Само за дами! 12 неща за любовта и срещите, които трябваше да знаем на 20

На 20 си във постоянно чудене дали приятелят ти е Единственият, а в избрани моменти те обзема и суматохата какво ще правиш, в случай че скъсате – дали ще може на ужасяващите 24-25-26 да си намериш ново гадже? Светът е подобен тогава. На 20 не мислиш, че във всяка възраст може да обичаш и че да си сама не значи завършек на света, в противен случай. И откакто направиш някоя и друга неточност, осъзнаваш един куп неща. Но всяко нещо с времето. На 20 евентуално би желала да знаеш тези неща, които си осъзнала на 30, само че уви. Дори да ти ги кажат, на 20 просто не искаш да ги чуеш, вярвайки че знаеш всичко. Като тези 12 неща.

1. Не си губиш времето, в случай че не си наясно дали би желала да прекараш живота си с този човек. Веднага разбираш дали би имала връзка с някого. Но е належащо време, с цел да осъзнаеш дали искаш да е вечно. Това е.

2. Но си губиш времето, в случай че знаеш, че този човек няма желание да бъде с теб вечно. Не оставай с мъж, който ти е дал ясно да схванеш, че рано или късно ще се разделите. Няма по какъв начин да го убедиш, един път решил ли е сходно нещо. Или го чувстваш, или не. Знай цената си.

3. Ако имаш чувство, че половинката ти не е специфичният човек, вслушай се в него. Не игнорирай това чувство, единствено тъй като съгласно общоприетото мнение би трябвало да се омъжиш до две години и не искаш да преминеш през процеса на търсене на нов човек. В момента, в който почувстваш тежест във връзката си, направи нещо. Не искаш да се събудиш на 30 и тогава да осъзнаеш какъв брой си нещастна.

4. Не си коства да оставаш с някого, в случай че непрестанно се карате. Ако не сте женени и нямате деца, нямате причина да продължавате да пробвате да запазите връзката си, откакто нищо не се получава. В някакъв миг би трябвало да се откажете и да потърсите същинското благополучие.

5. И сигурно не си коства да останеш с някого, който те кара да плачеш! Заслужаваш да бъдеш щастлива и бъди сигурна, че на открито има мъж, който ще те кара да се смееш.

6. Не се мести да живееш при него , единствено с цел да пестите от сметки или тъй като всичките ти приятелки към този момент живеят с гадже. Премести се при него, тъй като се обичате и тъй като си подготвена.

7. Споделянето на дома не е причина да останете гаджета. Апартаментът не е бебе или брак. Ако се карате или не се чувстваш добре с този човек, не отлагай раздялата, тъй като ще би трябвало един от двама ви да се мести или сте поделили сметките си.

8. Не излизай с другари. На 20 в действителност не го осъзнаваш, само че след време ще схванеш, че да започнеш връзка с другар, е риск, който нормално не приключва добре. Въпреки че съгласно науката приятелят може да е най-хубавото гадже, истината е, че това нормално не се получава в нежните 20.

9. Никога не е прекомерно рано да приказваш за това, което искаш в живота с колегата си. Стига да си го схванала, несъмнено. В противоположен случай може да се окажеш в такава обстановка – гаджета сте от пет години и едвам в този момент разбираш, че твоят мъж не желае да има деца. Не е прелестно да осъзнаеш, че нямаш бъдеще с този човек, откакто си била толкоз дълго с него. Това са неща, които би трябвало да схванеш в точния момент.

10. Ако някой желае да бъде с теб, ще бъде с теб. Няма потребност да го принуждаваш, убеждаваш или притискаш. Няма потребност да слушаш извинения от рода на „ ангажиран съм с кариерата си “. Няма потребност да анализираш мнения като „ не е в теб повода, а в мен “. Ако двама души са влюбени, те ще бъдат дружно.

11. Не сравнявай своя любовен живот с този на другите. Няма значение дали се чувстваш като „ всички са необвързани “ или „ всички имат връка “, гледай себе си. Ако ти лишава повече време от твоите приятелки да намериш верния човек, по този начин да бъде.

12. Не основавай решенията за любовния си живот върху график, който си направила преди години. Нещата ще се случат, когато се случат. Единственото нещо, което правиш, в случай че даваш напън, с цел да задоволиш хорското мнение и неверното си чувство за приключване на времето, е да увеличиш шанса си за бракоразвод. Млада си. Точно в този момент е моментът да опитваш нови неща, да опознаеш себе си. Сега е моментът да взимаш импулсивни, луди решения. Няма такова нещо като неверно решение, когато става дума за обич.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР