На 20 декември 2022 в София Тех Парк ще се

...
На 20 декември 2022 в София Тех Парк ще се
Коментари Харесай

74% от българите очакват от властта да се справи бързо с високите цени

На 20 декември 2022 в София Тех Парк ще се организира второто издание на форума придобил популярност като “българския Давос ” - Powers Summit ().

За втора поредна година бизнесът ще сложи ясни и измерими цели пред властта, посредством новаторската платформа за директен, конструктивен и самостоятелен разговор сред бизнеса, промишлеността, гражданския бранш и водачите на парламентарно показаните партии и държавното управление.

“За нас е значимо посредством платформата промишлеността да слага и намира политическо решение на най-наболелите проблеми ” сподели един от основателите на Powers Summit - доктор Пламен Русев (Webit). “Ясната ни цел е тези решения да водят до бързо възстановяване на изискванията за живот и бизнес в България. За това през 2022 създадохме стратегическо партньорство с Алфа Рисърч и Тренд и посредством тях следим пулса и проблемите на цялото общество благодарение на панела “Приоритети ”, който реализираме дружно ” добави Русев.

Приоритети е национално, представително изследване на целите на българите през 2023. Проучването обгръща представителна извадка от българския народ над 18 години посредством директно полустандартизирано изявление „ лице в лице “, извършено през ноември 2022 година Част от допитването са въпроси като кои би трябвало да бъдат главните цели на държавното управление на България през днешния ден и решаването на коя от огромните рецесии в наши дни би трябвало да е приоритет за обезпечаване на по-добро бъдеще на идващите генерации. Резултатите от изследването ще бъдат оповестени в границите на форума, само че уредниците споделиха отговорите на два от десетте въпроса с медиите.
 Powers Summit Powers Summit

 Powers Summit Powers Summit
На 20 декември на Powers Summit националното представително изследване “Приоритети на българите през 2023 ” ще бъде показано публично от Алфа Рисърч и Тренд пред на страната.

Поради огромния интерес, се чака през днешния ден (16 декември) форумът да доближи оптимален потенциал и регистрацията на билети да бъде прекратена най-късно в 19:00 часа..
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР