На 20 декември 2019 godina Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“

...
На 20 декември 2019 godina Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“
Коментари Харесай

„Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ със звезден дебют в боксофиса

На 20 декември 2019 godina „ Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър “ дебютира със звездно показване в боксофиса по света и у нас.

Дългоочакваната кулминационна точка на една от най-обичаните саги в киното, слагаща завършек на емблематичната история на Скайуокър, плени родните фенове и съумя да се подреди измежду най-успешните филми на всички времена.

За своя първи уикенд, който не включва резултатите от предпремиерните прожекции и специфични маратони, „ Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър “ е гледан от съвсем 65 000 фенове, а приходите му са от над 762 000 лв..

Това е вторият максимален дебют за годината у нас, изпреварен само от световния феномен „ Отмъстителите: Краят “.

Финалният конфликт сред тъмната и светлата страна също така се подреди на пето място в класацията на най-хубавите премиерни уикенди на всички времена.

В международен мащаб представянето на „ Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър “ е не по-малко впечатляващо с общи доходи от над 373 милиона щатски $.

Действието в „ Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър “ се развива една година след събитията в „ Последните джедаи “.

Рей, Фин, По и последните останки от Съпротивата се готвят за решаващо сблъскване със силите на Първия ред и се изправят пред лицето на най-голямото зло, олицетворено от завръщането на император Палпатин.

Епичната борба ще се води както в безкрайните простори на галактиката, по този начин и надълбоко в душите на познатите ни герои, всеки от които би трябвало да надмогне своите вътрешни демони.

Във кино лентата вземат участие Кари Фишър, Марк Хамил, Адам Драйвър, Дейзи Ридли, Джон Бойега, Оскар Айзък, Антъни Даниелс, Наоми Аки, Домнал Глийсън, Ричард Е. Грант, Лупита Нионго, Кери Ръсел, Джоунас Суотамо, Кели Мари Тран, Били Ди Уилямс и Иън Макдърмид.

Режисьор на „ Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър “ е Дж. Дж. Ейбрамс, който е и продуцент на кино лентата дружно с Катлийн Кенеди и Мишел Рейуан.

Сценарият на продукцията е дело на Дж. Дж. Ейбрамс и Крис Терио, по концепция на Дерек Конъли, Колин Тревъроу, Дж. Дж. Ейбрамс и Крис Терио, въодушевена от облици, основани от Джордж Лукас.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР