На 20.12.2018 г. NESCAFÉ® 3in1 даде официален старт на първата

...
На 20.12.2018 г. NESCAFÉ® 3in1 даде официален старт на първата
Коментари Харесай

Блок в Студентски град оживя!

На 20.12.2018 година NESCAFÉ® 3in1 даде формален старт на първата самодейност в поддръжка на креативната изява на млади актьори, вдъхновители на утрешния ден. Първият план, който се осъществя в границите на самодейността, е сбъднат в съдействие с графити артистите от студио „ 140 хрумвания “. NESCAFÉ® 3in1 и младите създатели разкриха финалните линии на една приказна картина, въодушевена от концепцията да съживят градската среда и да допринесат за едно по-добро на следващия ден.
Мястото на реализация, блок 36а в столичния Студентски град, е подбрано, с цел да удостовери задачата на самодейността – да бъде покрай младите и да ги стимулира за повече завършения. Представянето на новия графит, който ще радва студентите, събра голям брой младежи, които дружно с NESCAFÉ® 3in1 отпразнуваха първия осъществен план в границите на самодейността.
В 17:00 ч. фасадата на блок 36а оживя посредством отвесен танц във въздуха, изпълнен от професионални акробати. Впечатляващият стрийт арт провокира голям брой позитивни страсти. Жители и посетители на Студентски град станаха очевидци по какъв начин приказният графит оживя с красивото акробатично осъществяване върху фасадата на блока. Професионалните акробати пресъздадоха фееричната вълшебна приказка, която изобразява 24-метровата рисунка. Вълшебното и ефектно осъществяване, приятната компания, както и топлите NESCAFÉ® 3in1 питиета подариха едно незабравимо прекарване на хората, които се отзоваха, и ги заредиха за повече вдъхновяващи моменти дружно.

В събитието взе присъединяване и младият реализатор и танцьор Калоян Димитров – Ballan, който прегърна самодейността като своя. Според него NESCAFÉ® 3in1 усеща пулса на новия ден посредством младите и изобретателни хора, които желаят да създадат смяна, желаят да намерят своето ентусиазъм за едно по-добро бъдеще и да заразят с него всички към тях.
„ Осмелете се да вдъхновявате, осмелете се да бъдете образец за тези към вас. С NESCAFÉ® 3in1 направихме този необикновен план, който се надяваме ще Ви радва всеки ден. Но се надяваме да Ви накара и да се замислите, какво Вие бихте могли да извършите, с цел да живеем всички в един по-готин град “, споделиха и момчетата от 140 хрумвания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР