На 2 юли предстои официалното откриване на Sofia Summer Fest.

...
На 2 юли предстои официалното откриване на Sofia Summer Fest.
Коментари Харесай

Съкровища от Изтока откриват SOFIA SUMMER FEST

На 2 юли следва формалното разкриване на Sofia Summer Fest. Летният фестивал на София, който ще продължи до 30 септември и се организира в ЮженПарк II, задмузей " Земятаихората ".

Началото тази година ще бъде обещано от „ Съкровища от Изтока “, Азиатския фестивал, който е проведен по самодейност на Индонезийското посолство в България, дружно с още 11 дипломатически представителства – Виетнам, Индия, Иран, Камбоджа, Монголия, Обединени Арабски Емирства, Пакистан, Палестина, Република Корея, Филипини и Япония.

По време на фестивала посетителите ще могат да се срещнат с културата и традициите на другите страни, ще могат да се включат в класове по Йога, Таекуондо, разнообразни азиатски танци и доста други. Началото на фестивала ще е от 10:00 часа и ще продължи със театрални изяви до 19.30 часа и с изложбени щандове до 22:00 часа.

„ Съкровища от Изтока “ се афишира в поддръжка на фондация „ МС-Мога Сам “ и тяхната акция „ 1000 Жерава “ за битката против множествената склероза. Всички гости ще имат опцията да се включат в сгъването на жерави, дарявайки своето време в символ на съпричастност и имайки опцията за материална поддръжка за хората с Министерски съвет, само че и за личен емоционално-психологически баланс и сбъдване на тяхното персонално, съкровено предпочитание.

„ Очакваме над 10 000 гости да вземат присъединяване във фестивала и да се насладят на повече от 30 разнообразни действия с многообразие от азиатски осъществявания, танци, музика, кулинарни изкушения и бойни изкуства.Гостите ще имат опцията да се допрян до Съкровищата на Азия, като сред краткотрайно поддържат благотворителната самодейност на фестивала. Билети за Томбола се оферират за всички, които желаят да

завоюват награди като ваучери за отмора, СПА лечения, вечери, както и 2 самолетни билета до Дубай, предоставени от FlyDubai. Всички доходи ще бъдат дарени за битката с множествена склероза, идеята на Фондация „ МС-МогаСам”, споделя Калоян Стоянов от Посолството на Република Индонезия, проектов координатор на Азиатския фестивал в София.

Азиатският фестивал се реализира с поддръжката на Министерството на културата и Министерството на туризма на Република България, Столична община, Държавния културен институт към Министерството на външните работи, със специфичната поддръжка на вицепрезидента на Република България – Н.Пр. госпожа Илияна Йотова.

Вход свободен!

За Asian Festival Sofia:

Фейсбук:

Instagram:

За Sofia Summer Fest:

Web:

Фейсбук:

Instagram:

Sofia Summer Fest се организира с поддръжката на Столична община, Министерство на културата, Национален фонд просвета, регион Триадица, Lenovo, Български състезателен тотализатор, Pepsi, Dolce Gusto, Ozone.bg и Биротерапия.

Пълната стратегия на фестивала ще бъде оповестена на:
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР