На 2 ноември започваделото срещу Захари Шулев, обвинен за побоя

...
На 2 ноември започваделото срещу Захари Шулев, обвинен за побоя
Коментари Харесай

Започва делото за побоя над кучето Мечо

На 2 ноември започваделото против Захари Шулев, упрекнат за побоя над кучето Мечо, предава Българска телеграфна агенция. Мъжът бе арестуван след оповестени клипове.

Случаят е от 24 октомври предходната година в кв. " Карпузица " в София. В обществените мрежи беше публикуван видеозапис от охранителна камера, на който се вижда по какъв начин мъж примамва куче с храна и го взима със себе си. Малко по-късно обаче мъжът връща кучето със счупвания и порезни рани.

Според прокуратурата 37-годишният мъж показал особена свирепост към куче, като в интервала сред 23:45 часа на 23 октомври до 2:42 часа през нощта на идващия ден той удрял животното, като то получило рани и фрактури по краката.

От държавното обвиняване показват, че действието е осъществено по изключително непосилен метод за животното и с особена свирепост. Обвинителният акт бе импортиран в края на февруари.

Заради експанзията против кучето в края на предходната година сепроведе митинг пред Съдебната палата. Събралите се желаеха Шулев да получи допустимо най-строгото наказване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР