На 19.10.2017 г. ще се проведе второто издание на КСНС

...
На 19.10.2017 г. ще се проведе второто издание на КСНС
Коментари Харесай

Илиана Беновска: Г-н Борисов, имате ли политически тестостерон

На 19.10.2017 година ще се организира второто издание на КСНС за битката с корупцията в България. Отново ли ще получим спорна информация от Вас, Борисов от една страна и от Корнелия Нинова и Румен Радев, от друга? Този въпрос насочва журналистът Илиана Беновска в собствен коментар, оповестиха от екипа на предаването „ Беновска пита” по Канал 3 и К2 . Целият коментар на Беновска е следният:

От години, освен аз, а и доста политици и публицисти призоваваме КСНС да се излъчва онлайн, когато не обсъждате засекретена информация. Сигурна съм, че всички медии ще го излъчат. Сигурна съм, че всички гласоподаватели ще го гледат или слушат с голямо внимание. Всички политици безкрай, сякаш, приветствате свободата на словото, само че персонално на мен ми лиши години да се преборя съвещанията на Народно събрание, на СОС и на Висш съдебен съвет да се излъчват онлайн. Още не съм съумяла да се преборя съвещанията на Министерски съвет и на НСТС да са налични за жителите онлайн. Какво прикрито за хората има, какво крият министрите, работодателите, синдикатите, че да не заседавате намерено, пред гласоподавателите?! Нали, всички вие, властниците, когато дойдат избори ни агитирате на живот и гибел да гласуваме за вас?! Нали, в последно време, отново всички, вие, властниците, стана съвременно да се борите против подправените вести?! Е, отнемете, тогава, неотложно и на практика опцията на някои медии да основават подправени вести и да манипулират гласоподавателите. Дайте открита и действителна опция на хората сами да могат да преценят кой кой е. Нали, това е конституционно право на жителите - да гласоподават по свое лично разбиране, а не по подстрекателство на медиите с подправените вести?!

Защо Ви приканвам за цялостна гласност, господин Борисов? Вярно е, че президентът Радев беше определен с доста гласове. Но остана открит въпросът: Защо тъкмо субектът Румен Радев е президент на България? Как да разберем кой, в действителност, е той в действителност? По силата на какви негови неповторими качества би трябвало да повтаряме като мантра, че е „ обединител на нацията “? Две-три изявленията по определени медии не са безапелационно доказателство по какъв начин, в действителност, работи той, какви хрумвания ще пази, за какво би трябвало да му имаме абсолютно доверие? Нека всеки от нас да може да го види със личните си очи и да си съставим сами преценка дали става за президент.

Г-н Борисов, ще изискате ли вратите на президентството да се отворят необятно на КСНС на 19.10.2017 година, с цел да забележим по какъв начин Радев, по какъв начин Нинова, по какъв начин, Вие –Борисов, ще преборите корупцията?

Г-н Борисов, имате ли политически тестостерон да управлявате или ще го карате „ Despacito “- лекичко с президента Радев, да вземем за пример?

Аз съм Беновска. И запитвам.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР