На 18 юли Венера влиза в знак Рак, където ще

...
На 18 юли Венера влиза в знак Рак, където ще
Коментари Харесай

Венера в Рак от днес: Чувственост, нежност, силни емоции

На 18 юли Венера влиза в символ Рак, където ще транзитира до 11 август. Венера е планетата на любовта, хубостта, удоволствието и парите. Нейната позиция в персоналния хороскоп демонстрира метода, по който показваме своята обвързаност, какви персони ни притеглят, женствеността. Дава инструкции за нашите привички за харчене, каква хармония ни притегля, какво провокира нашето наслаждение и в какви взаимоотношения процъфтяваме, какво ни прави щастливи в любовта.

В хороскопа на дамата Венера демонстрира по какъв начин тя демонстрира своята женственост и по какъв начин обича. В хороскопа на мъжа планетата демонстрира какъв вид дами го притеглят.

Венера в Рак ще въздейства най-благоприятно на Раците, Девите, Скорпионите, Козирозите, Рибите и Телците. Бих прибавила и Лъвовете и Везните. Когато планетата минава през вашия зодиакален знак или Асцендент, ще се чувствате доста добре в кожата си, ще бъдете по-привлекателни. Може да измененията външния си тип, дрешника си, може да се влюбите, да бъдете по-щедри. Но съществува риск от преразход, тъй че бъдете по-внимателни.

 жена

Венера в Рак прелива от Ин сила, женственост, романтика, обич и сензитивност. Когато планетата Венера минава през знака Рак, са удобни бракове, романтика, партньорства, бизнес връзки, любовни връзки, другарство, половост, пристрастеност, изкуство (литература, танци, музика, живопис, спектакъл, салони за красота).

Тъй като Ракът е воден знак, знак на страсти и сензитивност, методът, по който се демонстрираме във връзките и партньорствата, ще бъде мощно прочувствен, предпазен, ще обичаме и ще желаеме всичко от нашите сътрудници.

Внимавайте на кого оферирате сърцето си! Многото усеща могат да разстроят и наранят, от време на време може да има обстановки, които водят до отчаяние и страдалчество, в случай че възприятията не са споделени. Малко нерешителност през този интервал е потребна. В връзките сигурно ще има хубав, благополучен интервал, интервал, в който доста ще се приказва и възнамерява, само че и интервал, в който ще се следва всичко или нищо, интервал на накърнимост. Сега е моментът да гледате и изживявате любовни истории като по филмите!

 жена, мъж

През този интервал Венера прави следните аспекти, чието въздействие обгръща и околните дни към датата на точния аспект:

На 25 юли Венера площ с Юпитер –Труден миг за сантименталните връзки, които могат да бъдат белязани от страдалчество и разочарования. Финансови усложнения и в компликации в връзките с непознати. Предразполага към мързел.

На 2 август Венера секстил с Уран – Подхранваща композиция за романтика и другарства. Лесно е да се влюбите.

На 3 август Венера секстил с Марс – Най-добрата вечер за романтика, защото ще се усещаме привързани и чувствени с вашите обичани и нови другари. Хармония в любовта.

На 7 август Венера тригон с Нептун – Лесен ден за бленуване, защото силите ще бъдат идеални за артистични занимания по време на този спокоен аспект.

На 9 август Венера в съпротива с Плутон – Засилват се възприятията към ненавист, злоба, ревнивост, възмездие. Има риск да станете жертва на рискова обич. Пазете се от загуби заради кражба, изнудване и други.

На 11 август Венера минава в символ Лъв.

Обичайте се и се грижете за себе си и обичаните хора. Този свят се нуждае от доста обич!
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР