На 18 януари Православната църква почита паметта на Атанасий Велики.

...
На 18 януари Православната църква почита паметта на Атанасий Велики.
Коментари Харесай

Джена обърка члена

На 18 януари Православната черква уважава паметта на Атанасий Велики . Този ден носи мотив за празник в доста български фамилии, а на особена респект Атанасовден се радва в фамилията на ръководителя на оркестър “Канарите “ - Атанас Стоев. Тази година празникът ще сплоти три генерации именици – Атанас Стоев, Атанас Стоев – младши и най-малкият представител на музикалната фамилия – Атанас Стоев III. "Вече са трима!!!Честит Атанасовден на моите момчета.Със цялата си любов и обич благопожелавам празника на моят прелестен брачен партньор,на свекърът ми и на нашият дребен наследник ", написа Джена в обществените мрежи.



От постът й стана ясно, че изпълнителката изобщо не е наясно с потреблението на цялостния член в българския език. Само й подсещаме, че изречението би трябвало да бъде изписано по този начин: "на моя прелестен брачен партньор, на свекъра ми и нашия дребен наследник ", тъй като в тази ситуация брачен партньор, свекър и наследник не са подлог, който изисква използването на цялостен член.

Тържеството на фамилията ще се състои в София, а всичко го чакат с доста наслада и боязън, тъй като това ще е първи имен ден за сина на Джена и Атанас Стоеви. Само след два месеца пък, на 24 март, момченцето ще отпразнува и своята 1-ва годинка, написа телевизия "Планета ". Със сигурност доста изненади чакат и тримата Атанасовци, а приветствени картички и позвънявания вършат горделив доайена във семейството – Атанас Стоев – старши. Ръководителят на оркестър “Канарите “ и брачната половинка му Надя Стоева посрещнаха 2018-та година в Турция, където бяха специфични посетители на наши сънародници. Джена и Атанас Стоев – младши пък преди няколко няколко дни се завърнаха от зимна почивка в Пампорово, която ги зареди с доста въодушевление и страсти за огромния празник.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР