На 18 октомври 2020 г. Софийска районна прокуратура привлече към

...
На 18 октомври 2020 г. Софийска районна прокуратура привлече към
Коментари Харесай

Мъж е задържан за 72 часа за домашно насилие

На 18 октомври 2020 година Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност обвинения Д. Г., на 48 години, за причиняване на лека телесна щета в изискванията на . Това оповестиха от пресцентъра на Районната прокуратура.
Д. Г. е упрекнат в това, че на 18 октомври 2020 година за времето от 15.00 часа до 18.45 часа в жилище в гр. София, предизвикал на брачната половинка си - Т. Г., лека телесна щета, изразяваща се в болежка и страдалчество. Деянието е осъществено в изискванията на домашно принуждение, откакто обвиненият редовно е упражнявал върху Т. Г. физическо и психическо принуждение.
 Две години затвор за принудител, бил и заплашвал жена Две години затвор за принудител, бил и заплашвал жена
Две години отнемане от независимост при първичен непоколебим режим е наказването, на което бе наказан обвинен, предаден на съд от Районна прок...
Престъплението, за което Д. Г. е притеглен като обвинен, е наказуемо с отнемане от независимост.
Предвид високата социална заплаха на действието и причинителя, на 18 октомври 2020 година прокурор при Софийска районна прокуратура е постановил задържане на обвинения Д. Г. за период до 72 часа.
На 21 октомври 2020 година ще бъде направено и импортирано искане до Софийски областен съд за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР