На 18 и 19 май в Банкя ще се проведе

...
На 18 и 19 май в Банкя ще се проведе
Коментари Харесай

Фестивал на уличните артисти в Банкя

На 18 и 19 май в Банкя ще се организира Фестивал на уличните актьори. В централната част на Банкя – парк „ Ротонда “, централен парк „ Кестените “ и в пешеходната зона над трийсет атрактивни млади артисти ще се показват пред жителите и посетителите на курортния град с музика, спектакъл, циркови изкуства и пантомима. Фестивалната стратегия в двата дни стартира в 11.00 ч. с осъществявания навън.

Една от атракциите е отпътуването на артистите към Банкя. На 18 май в 9.00 ч. от Централна гара – София специфична ретро железница ще поеме към гара „ Банкя “. Всеки искащ може да закупи билет и да се повози алегорично обратно във времето с актьорите.

На 18 май в 17.00 ч. ще гостува Импровизационен спектакъл „ ХаХаХа “ (открита сцена в парк „ Ротонда “). На 19 май още веднъж в 17.00 ч. е спортният концерт с всички актьори. Входът е свободен.

Фестивалът се организира под егидата на кмета на регион „ Банкя “ Рангел Марков и е част от специфичната Програма във връзка 50-годишния празник на Банкя като град. Провежда се като част от Календара на културните събития на Столична община.

Генерален спонсор на събитието е Младежкият съвет на Американския дипломат в България, сътрудници са БДЖ, „ Железопътна инфраструктура “ и Министерство на образованието и науката.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР