На 18 и 19 февруари д-р Катя Паскова ще представи

...
На 18 и 19 февруари д-р Катя Паскова ще представи
Коментари Харесай

Премиерата на иновативната процедура е на 18 и 19 февруари в Гранд Хотел и СПА Приморец

На 18 и 19 февруари доктор Катя Паскова ще показа в Гранд Хотел и СПА Приморец новаторската радиочестотна иглена терапия Vivace. Революционната процедура с извънредно висока успеваемост съставлява нехирургичнa терапия за възстановяване качеството на кожата. Тя контурира лицето и шията, подтиква производството на колаген и еластин, понижава фините линии и бръчки, стяга кожата, отстранява белезите от акне.

Принципът на деяние на Vivace включва микроскопични перфорации в горния пласт на кожата, осъществявани с фини позлатени игли. Тези канали в дермата, остават отворени от 4 до 6 часа след края на процедурата, позволявайки кожата да получи всички изгоди от лечението. Vivace подтиква производството на нови колаген и еластин. За оптимален комфорт на пациента, преди третирането се слага местна анестезия под формата на крем.

Терапията допълват радиочестота и синя и алена LED светлина, които отстраняват двата съществени казуса на кожата. Синята светлина унищожава бактерията, причиняваща инфектиране при акне, а алената усъвършенства текстурата и тена на кожата, като задейства клетките да създават колаген. Радиочестотата в комбинаця с познатия микронидълинг, загрява третираната зона под епидермиса, за невероятни резултати с минимално време за възобновяване.

Vivace е подобаваща за всички видове кожа и може да се ползва когато и да е на годината съгласно съответните потребности на пациента. Третират се зоните на лицето, шията и деколтето. Резултатите са забележими незабавно, като за най-благоприятен резултат се предлагат 3-4 процедури. След лечението, всекидневно при множеството пациенти се следи леко зачервяване, което отшумява в границите на няколко часа. Не са нужни специфичен режим и отмора, а човек може незабавно да се върне към нормалните си задължения и всекидневие. Процедурата е с висока успеваемост и за унищожаване на стрии.

Vivace в Бургас, показва един от първите кожни лекари у нас - доктор Катя Паскова. Пътят ѝ в медицината стартира през 1989г., когато приключва медицина в гр. Пловдив. Специализира дерматология. През 2001г. основава личен бранд за клинична и естетична дерматология - "Дерма Вита ". През годините клиниката и оказва помощ на хиляди пациенти. Неизменни през годините са стремежът към точност и нововъведение. Осигуряването на експертна грижа за пациента включва непрестанни професионални образования и специализации и работа с последно потомство технологии.

Д-р Паскова е член на Българското дерматологично сдружение, Българската Асоциация на Естетичните Дерматолози (BAAD), Дружеството на частнопрактикуващите кожни лекари в България, Академията по практична дерматология и естетична медицина, Европейската академия по дерматология и венерология (EADV), Европейската общественост по лазерна дерматология (ESLD). За нея, хубостта е естетика в пропорциите и затова всяка промяна е позволена, само че с мярка.

Д-р Катя Паскова е разполагаем за професионален консулт в региона на общата и естетичната дерматология на 18 и 19 февруари, в СПА център "6th Sense " на Гранд Хотел и СПА Приморец.

Необходимо е авансово опазване на час на телефон: +359 56 910 913 РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар!Още вести от Новини от Бургас: Извънредно: Две коли се помляха до Подземната улица, жена е откар...19:55 / 06.02.2018 Ето по какъв начин Бургас отпразнува 140 години Свобода18:52 / 06.02.2018 Прокурор Кателиева за убийците от Айтос: Същества без ценностна с...17:26 / 06.02.2018 Вижте къде няма да има вода на следващия ден!17:14 / 06.02.2018 Бургаската опера: Търсете си парите за " преместения " концерт на S...16:49 / 06.02.2018 Ето ги мургавите убийци от Айтос16:22 / 06.02.2018
ИЗПРАТИ НОВИНА  Новини от през днешния ден [15] Новини от през вчерашния ден [41] « Февруари 2018 година » пон вто сря чтв пет съб нед12345678910111213141516171819202122232425262728 Виж още: Първа версия за неочакваната гибел на предприемача Стефан Шарлопов12:13 / 06.02.2018
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР