На 17 юли няма да се решава съдбата на Левски.

...
На 17 юли няма да се решава съдбата на Левски.
Коментари Харесай

Тити: Съдбата на Левски няма да се реши на 17 юли

На 17 юли няма да се взема решение ориста на Левски. Това увери един от главните акционери в клуба Константин Папазов. За тази дата е планувано да се организира Общото заседание на акционерите на Левски.

" Добре съм. За болен от COVID-19 съм чудесно дори. Изследвах се в неделя, в 19 часа, в лабораторията на ВМА. Мой непосредствен седмица по-рано имаше позитивен тест. Ние цяла седмица взимахме хапчета за имунната система. В неделя отидох рутинно и за жалост по-късно стана ясно, че съм позитивен. Сигурно съм се заразил на злощастния мач Царско село - Черно море. Това от кое място си се заразил няма значение.

Ако ние не бъдем дисциплинирани и не променим отношението си, нищо друго не може да се промени. Нямам признаци и 4-5 дни към този момент можех да бъда измежду тези, които да разболявам останалите хора в страната.

Българинът е непризнателен човек. Правителството се отнесе правилно към почитателите след тяхната позиция. Това трябваше да се одобри като премия и страховит жест на премиера, на министър Кралев и на здравния министър. Вирусът е рисков, само че не удря непосредствено. Много хора изкарват на крайник и те не схващат, че са приносители на вируса.

Няма никаква угодия. Тази заран ми се обади кметът на Пловдив да ме поздрави и да ми пожелае бързо излекуване. На българина постоянно някой му е отговорен за нещо. Създаваха се легенди, че когато пристигна лятото, вирусът ще се изпари. Виждате в целия свят по какъв начин се популяризира вирусът. Между 12 и 14 ден ще си направя тест.

Смятам, че на 17 юли няма да се взема решение ориста на Левски. На събранието ще бъде най-важният човек - мажоритарният притежател Наско Сираков ", сподели Папазов в ефира на " бТВ ". efbet Лига 30 кръг, сряда 8 юли  Лудогорец 18:30предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР