На 17 юли кметицата на Каварна Нина Ставрева е подала

...
На 17 юли кметицата на Каварна Нина Ставрева е подала
Коментари Харесай

Кметицата на Каварна завела дело срещу себе си

На 17 юли кметицата на Каварна Нина Ставрева е подала документи в Районния съд в града, с които желае да извади изпълнителен лист срещу… себе си. Явно Ставрева доста желае да остане в историята, разяснява blitz.bg. Няма подозрение, че към този момент ще я сочат като неуместен проблем пред студентите по право

Предисторията на това удивително предпочитание за изпълнителен лист идва дни, откакто съветниците в Каварна се събират на изключителна сесия. Обсъждат се санкциите, които тя би трябвало да заплати, а те са ѝ наложени след инспекция от Държавния финансов надзор. Най-голямата е за 28 235 лв. и е за Центъра за социална поддръжка, чиято активност Ставрева приключва, тъй като по този начин ѝ харесва.

Кметицата би трябвало да внесе тези пари в касата на града. Вместо това тя решила, че би трябвало да води дело против себе си. След като Ставрева изкара изпълнителен лист, ще би трябвало да ангажира правосъден реализатор и той да ѝ изпрати покана за непринудено заплащане в 7-дневен период. Ако тогава не заплати, ще би трябвало да се запорират сметките ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР