На 17.02.2024 г. в България гостува един от най-известните детски

...
На 17.02.2024 г. в България гостува един от най-известните детски
Коментари Харесай

Проф. д-р Фунда Чорапчъоглу ще консултира безплатно възрастни пациенти и семейства с деца, страдащи от онкологични заболявания

На 17.02.2024 година в България гостува един от най-известните детски онколози в Турция, чиято успеваемост в лекуването на най-малките пациенти й е спечелила самопризнание в международен мащаб. Събитието ще се организира в гр.София, хотел Витоша, етаж М, зала № 233.

Проф. доктор Фунда Чорапчъоглу е създател на клиниката по онкология към болница Аджъбадем Маслак в Истанбул, където се ползват някои от най-високотехнологичните и ефикасни способи в лекуването на ракови болести. Тя е известна с впечатляващата си 85% успеваемост в лекуването на онкоболни пациенти в детска възраст и над 95% успеваемост в лекуването на бъбречни онкологични болести и лимфом на Ходжкин.

Макар и специализацията й да е ориентирана най-вече към най-малките пациенти, проф. Чорапчъоглу интензивно се занимава и с лекуването на възрастни с диагноза Сарком, като в процеса си партнира с един от най-хубавите специалисти по онкоортопедия в Турция, проф. доктор Харзем Йозгер.

От дългогодишната експертиза на проф. Чорапчъоглу през февруари могат да се възползват:

- хора, търсещи съвет в процеса по диагностициране на раково заболяване;

- възрастни и деца, диагностицирани с онкологично заболяване, без значение от стадия на болестта;

- пациенти, нуждаещи се от второ мнение за към този момент протичащо лечение;

- пациенти, интересуващи се от други възможности за лекуване в Турция.

За да получите допустимо най-акуратни насоки по време на консултацията, е належащо авансово да предоставите настоящи епикризи и образна диагностика (от последните 6 месеца), както и формуляр с къса история на болестта.

Местата за присъединяване в събитието са лимитирани.

Ако имате интерес да запазите своето, свържете се с екипа на Бренер Груп на телефон 0897 824 041. Ще получите указания за изпращането на нужната здравна информация, както и формуляр, в който да попълните детайлите на болестта.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР