На 16 януари Меркурий преминава в парадоксалния, заливащ с оригинални

...
На 16 януари Меркурий преминава в парадоксалния, заливащ с оригинални
Коментари Харесай

Астролог: от 16 януари очаквайте революционни планове! Меркурий във Водолей

На 16 януари Меркурий минава в парадоксалния, заливащ с истински хрумвания, непредсказуем и напредничав знак на Водолея.

МЕРКУРИЙ ВЪВ ВОДОЛЕЙ И МИСЛЕНЕТО

Меркурий в знака на Водолей ускорява остротата и оригиналността на мисленето. Той покровителства хората, освободени от предубеждения, необятно мислещи хора. Оригиналните хрумвания ще извират безусловно отвред. Всичко в близост ще ги тласка към едни или други сполучливи мисли.

Някои от концепциите ще им се костват доста особени и революционни. Това е златно време за изобретателство.

Но може да се окаже, че някоя концепция ще бъде прекомерно преждевременна и изискванията няма да са задоволителни за нейното реализиране.

Затова всички хрумвания би трябвало да се запомнят (или онйдобре да се запишат, тъй като те незабавно ще зародят и бързо ще изчезнат от главата), и е по-добре да ги реализирате по-късно, когато умственото поле се успокои малко и можете без да бързате да сортирате и организирате мислите си.

МЕРКУРИЙ ВЪВ ВОДОЛЕЙ И ОБЩУВАНЕТО

Меркурий във Водолей ще опрости общуването. Ще имате предпочитание да разговаряте с нови хора. Простотата, лекотата и дружелюбността ще царуват в общуването. Ще създадете доста нови другари. Настоящата обстановка способства за директната връзка и контакти в модерната им версия – в мрежата, благодарение на електронните джаджи.

МЕРКУРИЙ ВЪВ ВОДОЛЕЙ И ПЪТУВАНЕТО

Докато Меркурий беше в предходния знак – в Козирог – беше мъчно да се вземе решение за пътешестване. Пътуването изискваше размисъл, обмисляне, ясна цел, за какво да отидем.

Сега можете да опаковате чантата си за един час и да отидете с лекост, където пожелаете. При сходни спонтанни пътувания всичко ще се окаже съвършено: Меркурий във Водолей покровителства пътуванията, изключително по въздух.

Дни за положителни хрумвания, приятна връзка и чудесни пътувания през януари: 20, 25 и 30 януари.

Дните, в които концепциите не са жизнеспособни, общуването е необичайно, а пътуванията са несполучливи: 18 и 23 януари. В тези дни е допустимо внезапно нарушение на проектите.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР