На 15 октомври на официалната страница на двореца Кенсингтън се

...
На 15 октомври на официалната страница на двореца Кенсингтън се
Коментари Харесай

Бременната Меган Маркъл потъпка важна кралска забрана

На 15 октомври на формалната страница на двореца Кенсингтън се появи удостоверение на информацията, че Меган Маркъл чака дете. То ще се роди напролет на идната година. Подобно на другите членове на кралското семейство, Маркъл, ще би трябвало да съблюдава редица правила.

Синът й обаче надали ще седне на трона. Той е 7-и на опашката за престола.

На 15-и октомври сутринта принц Хари и Меган Маркъл бяха посрещнати в Австралия – херцогът и херцогинята имаха дълъг полет и огромна обиколкa по-късно, като част от дълго планувано турне. Съпрузите също по този начин възнамеряват да посетят Нова Зеландия, Фиджи и Тонго. Друго нещо обаче тревожи международните медии.

Много малко се знае за бременността на Меган, само че се допуска, че сега тя е към 3-ия месец. Сега обаче брюнетката ще би трябвало да следва много правила.

Първото е, че по никакъв метод не би трябвало да разкрива какъв е полът на бебето, преди раждането му. Това важи освен за нея, а за всеки един член на кралското семейство.

Второто предписание, което Меган ще би трябвало да съблюдава, е да сведе безусловно до най-малко всичките си въздушни пътувания. Тя към този момент е нарушила това предписание точно поради обиколката й до Австралия, Нова Зеландия, Финджи и Тонго.

Освен това, фамилията на Маркъл и всичките й близки, живеят в Съединени американски щати и Канада и тя в действителност има причина да пренебрегне това предписание - с цел да се види с тях.

Правило номер 3 – Въпреки, че през 2013 година редица таблоиди писаха, че Пипа Мидълтън се приготвя за празненство в чест на първородната си сестра, информацията се оказа погрешна. Тези церемонии не са изключително известни във Англия, и второ – кралският етикет не разрешава тази неразумна чудатост на членовете на знатното семейство.

Огромни екипи от експерти ще се грижат за бъдещата майка и бебето й. Например, до момента в който Кейт Мидълът бе бременна имаше екип от 20 експерти, които й забраняваха десетки неща, в това число и да напуща града през последните 3 месеца от бременността. Три акушерки са помогнали на херцогинпта на Кеймбридж, толкоз най-вероятно ще се грижат и за Маркъл.

Поредното предписание гласи, че Меган Маркъл няма право да избере къде тъкмо ще роди.

За раждането първа би трябвало да разбере кралица Елизабет Втора. Тя най-вероятно ще има връзка с принц Хари на криптирана телефонна линия откакто брачната половинка му към този момент е родила, ще може да осведоми фамилията си. Едва тогава ще се разгласява и публично известие на страницата на кралското семейство.

След раждането Меган също би трябвало да съблюдава редица обичаи. Тя би трябвало да показа новороденото още в деня на раждането му. След това двамата родители ще имат кралски отпуск. На монарсите се предлага да кърмят децата си сами и да не прибягват до услугите на медицински сестри, както се е случвало преди. Тази традиция води началото си от кралица Елизабет Втора, написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР