На 15 март Виктор Калев ще изиграе в „Сълза и

...
На 15 март Виктор Калев ще изиграе в „Сълза и
Коментари Харесай

Виктор Калев: В Златоград пазя всички плочи и грамофона от детството си


На 15 март Виктор Калев ще изиграе в „ Сълза и смях “ 150-то зрелище на своя авторски концерт-спектакъл „ Грамофонът “. В него артистът споделя за детството си и извършва обичаните си песни.

„ Родителите ми трябваше да вървят на работа и в действителност грамофонът беше моя „ бейбиситър “. Приказката за Пепеляшка я знаех наизуст и имитирах гласовете на всички герои. Слушах доста и плочите на Лили Иванова, Йорданка Христова, „ Щурците “, а по-късно и на „ Сигнал “, показа Виктор Калев в " Тази събота и неделя ".

Първите си възнаграждения той получава, до момента в който пее на гостите у дома, като със събраните пари си купува вафли, дъвки и плочи. И до през днешния ден артистът пази в родния Златоград своя грамофон и плочите.

Често след края на спектаклите на „ Грамофонът “ Виктор получава прочувствени дарове от своята аудитория – написани за него стихотворения, плочи, ръчно направен грамофон и даже ключ за жилището на семейство, което е готово постоянно да го посрещне като безценен посетител.

Вероятно най-емоционалният миг е по време на зрелище в Пловдив. Докато Виктор споделя преживелица с първата си обич, самата тя се оказва в залата и стартира да вика името му. По време на бисовете артистът отива до дамата, с която не са се виждали 30 години, и извършва ария особено за нея.

„ По време на тези бисове постоянно слизам измежду публиката и по очите им разбирам, че съм ги развълнувал. Това ме прави благополучен “, показа Виктор Калев, който се готви и за турне в Съединени американски щати с „ Грамофонът “.


За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР