На 14-ти май в 01:36 ч Юпитер влезе в знака

...
На 14-ти май в 01:36 ч Юпитер влезе в знака
Коментари Харесай

Юпитер в Риби: Въображението се развихря

На 14-ти май в 01:36 ч Юпитер влезе в знака Риби. Планетата ще престои за малко в своето обиталище до 28-ми юли.

Периодът ще се характеризира с ново схващане на подсъзнателните претекстове и съчувствие към нуждаещите се. Осъзнаването на предишните ви прекарвания могат да оказват помощ да се ориентирате в бъдещето. Транзитът ви дава по-добра оценка на красивото и ще обмисляте нови цели в живота си. Позволява ви да разберете страданието на другите хора в разнообразни житейски обстановки.

Дава ви се опция за градивна работа или принос за развиване на културни планове. Времето е уместно за организации, свързани с лечебни заведения, духовни организации и други културни асоциации. Подходящ интервал за взор във вътрешността и медитации, а също и за търсене на духовно леговище и усамотение. Засилено е чувството и преценката за изкуство, вяра, музика, философия и хубост на природата. Ще сте защитени от неподходящи случаи, изключително в случай че предишните ви дейности и претекстове са били градивни.

Избягвайте самосъжалението. Анализирайте по какъв начин проявявате благосклонности, своя прочувствен живот, съпричастността в своите стремежи и светът на вашите илюзии. В краен случай е допустимо да участвате в благотворителна акция.

Ще имате положително разположение, състрадание и милосърдие. Добро е въздействието за мистичната и окултна страна на живота. Дава ви се богато въображение, възприятие за хубост във форма и естетика. Привличени сте от музика, изкуство, лирика, както и блян за чист, хубав и добре подреден дом. Тази позиция на планетата резервира мира и хармонията в фамилния ви живот, дава ви другари и огромна известност.

Ще се резервира наклонността да се живее на разстояние един от различен. Ще бъдем очевидци на демонстрация на предпочитание да се опази живота на хората. Радостта от живота ще бъде патинирана.

Ако употребявате като щит и опора духовните си устои, тогава ви чака един конструктивен интервал. Търсете красивото и скритото зад него. Юпитер ще премине през зодиакалния знак Риби напролет – сезонът на вярата. Колкото и да е плевел животът край нас, природата ни дава образец за оптимизъм и ентусиазъм. Ако се поучим от нейния блян към светлината и топлината, то ще може да претворим живота си по един нов и по-добър метод.

Желая ви ентусиазъм и религия в положителното и красивото!

Азарей, 2021
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР