На 14 октомври ще има пръстеновидно слънчево затъмнение в знака

...
На 14 октомври ще има пръстеновидно слънчево затъмнение в знака
Коментари Харесай

4 зодии да внимават! Какво им готви следващото слънчево затъмнение

На 14 октомври ще има пръстеновидно слънчево затъмнение в знака Везни. Ето на кои знаци ще засегне повече затъмнението и по какъв начин ще се прояви.

1. Телец
-->
Под въздействието на затъмнението Телецът ще може да огледа обстановката в вероятност, с цел да разбере накъде да продължи. Представителите на знака ще почувстват сили да поемат повече отговорност и по този метод да затвърдят престижа си. Тези, които имат финансови или бизнес проекти, ще решат да подхващат дейности, които ще ги приближат до задачата. Положението на Венера по отношение на този земен знак също ще бъде от огромна помощ и ще придаде сексапил на Телците. Събитията в наши дни ще ви дадат повече от един път опция да разберете по какъв начин можете да подобрите живота си. Ако работите крепко от 12 до 16 октомври, ще съумеете да задвижите нещата. Част от това ще включва смяна в  метода на мислене.

2. Рак

Раците ще имат доста благоприятни условия да заздравят връзките си с тези, които имат въздействие в областта на техните професионални и персонални ползи. В допълнение, мощната вътрешен глас може да въодушеви представителите на знака да поемат опасности: мнозина ще решат да опитат силите си в нова област. Слънчевото затъмнение ще извърши Раците с готовност за пробив. Освен това, това ще се случи не заради несъразмерни старания, а с помощта на проявата на дълбока мъдрост. Раците ще бъдат в стихията си, събитията от тези дни ще им дадат късмет за изява. Затова би трябвало да инвестирате повече в своите гении, занимания и всичко, към което имате естествена податливост – това ще ви даде мощ.

3. Скорпион

За Скорпионите слънчевото затъмнение ще отвори пътя към опитите: забавните хрумвания ще се появят сами, тъй че не ги пропускайте. По-добре е да действате интензивно в границите на пет дни, считано от 12 октомври. Това време ще ви достави изключително наслаждение от общуването с другари, родственици и съидейници. Живото планетарно въздействие върху Скорпионите ще направи финансовите им проблеми действителни. Основното е да си визиите по какъв начин тъкмо желаете да увеличите приходите си. Напълно допустимо е да разберете, че ще можете да растете в пари, като излезете от нормалния и понятен коловоз: смелите решения ще бъдат оправдани.

4. Водолей

В интервала на въздействие на слънчевото затъмнение Водолеите ще придобият нов обществен кръг, който по-добре ще дава отговор на техните условия. Социалният живот на представителите на знака ще е в своя пик през октомври. В допълнение към новите другари на хоризонта ще се появят вероятности за работа: те ще стартират забавна глава в персоналния ви живот. Околните ще оценят интелигентността и качествата на Водолея, само че при изискване, че не се тормозят да се изявяват. Така че хората от тази зодия би трябвало по-малко да се съмняват в себе си, тъй като затъмнението им дава късмет за триумф, написа actualno.com.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР