На 14 декември Warner Bros. Discovery (WBD) официално стартира своята

...
На 14 декември Warner Bros. Discovery (WBD) официално стартира своята
Коментари Харесай

Празнуваме 100 години Warner Bros. Discovery

На 14 декември Warner Bros. Discovery (WBD) публично започва своята световна акция по 100-годишнината на Warner Bros. Studio, която честваме на 4 април 2023 година През идващите 12 месеца, този значим рожден ден ще бъде маркиран във всички канали и платформи за консуматори със специфична програмна скица и наличие, извънредни артикули и селекции за развлечение вкъщи, специфична секция в HBO Max, акции в обществените медии, събития онлайн и прожекции.

Уебсайта  , ще отразява всички вести, събития и интензивности във връзка стогодишнината.

„ Името Warner Bros. е синоним на развлечение и за нас е чест да честваме стогодишнината на това емблематично студио и богатото завещание, което започва от четиримата братя, които го основаха през 1923 година През последните 100 години Warner Bros. сътвори някои от най-разпознаваемите и обичани филми, телевизионни излъчвания и герои, измисляни в миналото, и е мястото за въздействащо описване на истории, което по едно и също време дефинира и отразява нашата просвета. Ние сме разчувствани от светлото и динамично бъдеще на нашата компания и до момента в който се впускаме в нейния втори век, ще продължим да описваме страхотни истории, които забавляват, осведомят и въодушевяват публиката по целия свят. “ споделя  Дейвид Заслав, основен изпълнителен шеф на Warner Bros. Discovery.

Warner Bros. е учредена от Албърт, Сам, Хари и Джак Уорнър и е учредена на 4 април 1923 година Днес Студиото е дом на една от най-успешните сбирки от марки в света и стои в челните редици във всеки аспект на развлекателна промишленост, от игрални филми, телевизия и продукция непосредствено към потребителите до анимация, комикси, видеоигри, потребителски артикули, тематични развлечения, студийни обиколки и лицензиране на марки. Огромната библиотека на Студиото, една от най-престижните и скъпи в света, се състои от повече от 145 000 часа, в това число 12 500 игрални кино лентата и 2400 телевизионни стратегии, формирани от повече от 150 000 обособени епизода. Warner Bros. също е дом на едно от най-разнообразните портфолиа от обожавани франчайзи в света, в това число Looney Tunes, Wizarding World, DC, FRIENDS, Game of Thrones, Hanna-Barbera и доста други.

Warner Bros. Discovery (WBD) е водеща световна медийна и развлекателна компания, която основава и популяризира най-диференцираното и цялостно портфолио от наличие и марки в света за телевизия, филми и стрийминг. Предлага се допълнително от 220 страни и територии и на 50 езика, Warner Bros. Discovery въодушевява, осведоми и забавлява публиката по целия свят посредством своите емблематични марки и артикули. 

Вижте програмата, с която компанията ще означи 100-годишнината си, на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР