На 14.01.2019 г. митнически служители са извършили проверка в склад-офис

...
На 14.01.2019 г. митнически служители са извършили проверка в склад-офис
Коментари Харесай

Митничари влязоха в офис на фирма в Пловдив, откриха много нередности

На 14.01.2019 година митнически чиновници са направили инспекция в склад-офис на компания в Пловдив, занимаваща се с продажба на акцизни артикули и аксесоари за тях. При инспекцията в прилежаща до склада гаражна клетка са открити 1870 къса пурети с акцизен бандерол, съхранявани без издадено по открития ред позволение за търговия с тютюневи произведения по ЗАДС. Проверката продължава в нает от компанията павилион за бързо хранене, намиращ се в огромен търговски център на територията на Пловдив.

В помещението са открити 2015 кутии с надпис " FG “ в разфасовки по 50 грама тревиста маса с друг цвят и мирис, предопределена за пушене с наргиле с общо количество 100,750 кг, както и 151 кутии  по 120 грама, съдържащи камъни за наргиле с марката " BIGG ice rockz “. Кутиите с тютюн и камъни за наргиле са без български акцизен бандерол.  

Тютюневите произведения са арестувани. За неналичието на позволение за търговия с тютюневи произведения против притежателя на компанията е формирано административно-наказателно произвеждане. По случая с откритите тютюн и камъни за наргиле без акцизен бандерол е формирано досъдебно произвеждане по разказа на Териториален отдел " Митническо следствие и разузнаване -Тракийска “, което се организира под надзора на Районна прокуратура Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР