На 13 октомври актрисата Кели Престън и съпруга на Джон

...
На 13 октомври актрисата Кели Престън и съпруга на Джон
Коментари Харесай

Джон Траволта пусна трогателна СНИМКА за рождения ден на покойната си съпруга

На 13 октомври актрисата Кели Престън и брачна половинка на Джон Траволта трябваше да навърши 58 години. Но през месец юли Кели загуби борбата с рака и артистът заяви тъжната новина, че дамата, за която бе женен съвсем 30 години, е умряла.

На персоналния празник на Престън Джон Траволта не пропусна да отдаде респект към починалата си брачна половинка със специфичен пост в обществената мрежа, публикувайки фотография от сватбата си с Кели до фотография от сватбата на неговите родители.

" Честит рожден ден, скъпа! Намерих тази фотография от сватбата на мама и баща. Хубаво е да видя и нашата до тяхната! С цялата ми обич: Джон ", написа Траволта до фотографията.

Публикация, споделена от (@johntravolta) на Окт 13, 2020 в 4:21 PDT

През 2019 година Кели Престън и Джон Траволта отпразнуваха своята 28-а годишнина от сватбата. Двамата бяха дружно съвсем 30 години. Женят се през 1991 година Имат две деца - Джет и Ела Бльо. През 2009 година синът им Джет умира по време на фамилна отмора на Бахамите. В края на 2010 година се ражда синът им Бенджамин.

Кели Престън умря на 57 години на 12 юли. Тогава Траволта оповести тъжната новина в Инстаграм.

Публикация, споделена от (@johntravolta) на Юли 12, 2020 в 10:20 PDT

Тя е родена и израства на Хаваите, само че поради работата на татко си живее още в Ирак и Австралия, където стартира да се снима в реклами. След довеждане докрай на междинното си обучение Престън се реалокира в Лос Анжелис и се записва в университета на Южна Калифорния. Прехвърля се в UCLA и взема решение да учи актьорско майсторство.

По-късно стартира да взе участие в тв сериали и шоу стратегии. Участията ѝ на огромния екран стартират от признатия с аплодисменти " From Dusk Till Dawn " (1996, реж. Робърт Родригес), както и номинирания за " Оскар " късометражен филм " Little Surprises ", режисиран от Джеф Голдблум. Снима се и в няколко ТВ филми, сред които " Разкази от криптата " (в епизода, режисиран от Арнолд Шварценегер) и " An American Clock " по Артър Милър (1993, реж. Боб Кларк), напомня life.dir.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР