На 12 май от 10:00 ч. децата и родители ще

...
На 12 май от 10:00 ч. децата и родители ще
Коментари Харесай

Единадесето издание на „Фамилатон“ в Южния парк

На 12 май от 10:00 ч. децата и родители ще се впуснат в игри и вълнуващи завършения. Един от главните акценти на празника ще бъде „ Панаир на опциите “ – в границите на деня деца и родители ще могат да избират измежду 50 спортни клуба, детски работилници и организации. Всяко семейство ще тества нови интензивности и ще подреди своя стратегия за един паметен ден. „ Малката Европа “ още веднъж ще трансформира алеите на Южния парк в цели страни, които деца и възрастни да преоткрият благодарение на специфична маркировка. Всяка дестинация има собствен хазаин, който ще посреща участниците с обичайната храна, игри и информация за страната. Най-малките велолюбители на възраст от 2 до 6 години ще получат опция да се включат в „ Малък велопоход “ със специфични награди. Събитието ще включи и наложителните надпревари за бащи и деца. Българското сдружение за отбрана на птиците  ще провежда обичайните обиколки за деца и родители за наблюдаване на птиците в Южния парк.

Празникът ще е отдаден и на Международния ден на мигриращите птици, който се отбелязва на 11 май, като тематиката му тази година е отдадена на замърсяването с пластмасови боклуци.

„ Фамилатлон “ се провежда от Асоциация „ Родители “ в партньорство с фондация „ Три “ и поддръжката на Столична община.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР