На 11 януари в 13:58ч има Новолуние в знак Козирог.

...
На 11 януари в 13:58ч има Новолуние в знак Козирог.
Коментари Харесай

Новолуние в Козирог

На 11 януари в 13:58ч има Новолуние в символ Козирог. Новолунието е известно още като " Черната Луна ", защото Луната не се вижда на небето, тъй като в тази лунна фаза страната на Луната, обърната към Земята, не се осветява от Слънцето. От астрологична позиция новолунието е моментът, в който Луната е в съвпад със Слънцето, т.е. когато двете звезди са безусловно са в един и същи градус в даден знак.

Новолунието е етапа, с която стартира нов лунен цикъл и затова съставлява идеалното време да се освободим от остарялото и да се отворим към новото, като също по този начин започване нови начала и дейности, които са били отлагани дълго време, като отвод от неприятни привички или осъществяване на къс интервал на филтриране и детоксикация.

Хората, които ще бъдат изключително чувствителни към силите на тази Луна, са които имат Слънце, Луна или Асцендент в знаците на Козирог, Рак, Везни и Овен в наталната си карта.

Влиянието на Новолунието обгръща 2-3 дни преди и по-късно. Тъй като Луната сега на Новолунието прави тригон с планетата Уран, това са дни, в които имаме опция да излезем от черупката на добре структурираната си сигурност и да внесем дребна гражданска война в аспектите на живота си, които усещаме най-стесняващи.

Новолунието в знака Козирог предизвиква интензивността и усърдието. Солидността и прагматизмът на Козирога се дължат на принадлежността му към детайла на Земята. Това е същински реакционер, отхвърлящ всичко, което е ексцентрично и извънредно. Това е чудесна опция да започнете сполучлив нов живот. Стагнацията е съдбовна, всяка неточност е по-добра от бездействието. Ако не предприемете решителни дейности, няма да можете да измененията живота си към по-добро. Бъдещето е подчинено на смели и амбициозни хора, належащо е да се култивира отговорност и дисциплинираност в себе си.

Семейните хора с новолуние в Козирог ще могат да погледнат по нов метод на съюза си, в случай че желаят да трансформират нещо в връзките. Връзките изискват внимание, самообладание и неуморна работа. Ако чувството за пристрастеност, неспокойствие, оригиналност е изгубено, фамилният живот не ви харесва, пробвайте да измененията ъгъла на гледане. Обградете колегата си с внимание и грижа, открийте в него качества, които не сте забелязвали преди.

Новолунието в Козирог покровителства самотните сърца. Възможно е съдбовно запознанство да се случи по време на служебна командировка, в работна среда или на бизнес среща. Дори общуването с сътрудник може да се трансформира в освен това.

Време е самоуверено да прекроите живота си, да създадете своя лична действителност. Символично, Новолунието съставлява празно платно, върху което можем да нарисуваме всичко, което пожелаем за бъдещето, както и време за ново начало и опция за слагане на планове за идващия лунен цикъл. 

Лунен обред за внимание

Много постоянно дамите се оплакват, че мъжете им обръщат малко внимание, не ги одобряват на съществено или в никакъв случай не се вслушват в мнението им. Има ефикасен обред за премахване на това.

По време на етапа на новолунието би трябвало да сготвите чорба от рибена глава и да нахраните с нея обичания човек. След това бързо ще забележите резултата: вашият приятел/съпруг ще стартира да почита и цени вашето мнение, ще се интересува от вашата позиция във всяка обстановка и постоянно ще се вслушва в това, което имате да кажете. Ако се постанова, повторете ритуала и идващото новолуние.

Ритуал за преданост

Ритуалът за честност идва при нас от предишния век. Неговата успеваемост към момента предизвиква нежния пол да практикува този обред, който се употребява освен като превантивна мярка, с цел да направи мъжете правилни, само че и оказва помощ при положение на невярност.

За осъществяване на церемонията са ви нужни:

- алена свещ;

- три дафинови листа;

- хартия формат А4 и писалка

През нощта, когато Луната се появи, би трябвало да запалите свещта и да напишете на лист хартия името на индивида, за който се прави ритуалът. След това би трябвало да произнесете името на глас 3 пъти, сгънете хартията три пъти, поставите лавровите листа вътре в нея и още веднъж сгънете хартията 3 пъти. Това писание би трябвало да бъде запечатано с восък от свещта и прикрито там, където никой няма да го откри.

Когато постигнете резултата, след време може да го заровите някъде на открито.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР