"На 11. 02. 2022 г. около 01:11 часа е получен

...
"На 11. 02. 2022 г. около 01:11 часа е получен
Коментари Харесай

В Разлог! Палеж с предистория! Опожариха автомобил часове, след като 2 деца се оплакаха в полицията, че са били заключени, тероризирани и ограбени от 40г. мъж!

"На 11. 02. 2022 година към 01:11 часа е получен сигнал за пожар в лек автомобил „ Мерцедес “ в региона на ул. „ Екзарх Йосиф “ в гр. Разлог. Погасен от екип на РСПБЗН-Благоевград. Причината за пожара и цената на нанесената вреда са в развой на определяне ". Такова известие през днешния ден бе оповестено в полицейския бюлетин. Причината за пожара не бе конкретизирана.

Проверка на Struma. com откри, че става въпрос за съзнателно опожаряване на автомобила, като акт на възмездие против притежателя муНиколай К. от Дългата махала в Разлог.

Колата не е изгоряла цялата, обгоряле единствено предния калник, само че предисторията на закононарушението насочва служителите на реда към лицата, които биха могли да са съпричастни към случая, а точно две малолетни момчета, търсили помощ в полицията, пробвайки се да опишат, че са тероризирани редовно от притежателя на въпросния автомобил.

В два следващи дни и през вчерашния ден двете момчета, ходили в локалното полицейско ръководство, с цел да опишат, ч е 40- годишният Николайги заключил в къщата си, теротизирал ги, бил гии взел телефоните им . Местните ченгета обаче, върнали момчетата да дойдат на идващия ден с родителите си, да напишат тъжба, да показват здравно удостоверение, че са бити и тогавада стартират да работят.

Изнервени, че служителите на реда ги отпратили, през вчерашния ден сутринта, двете момчета си тръгнали и повече не се появили в локалното полицейско ръководство.
Часове по-късно в полицията пристигнал сигнал, че е гориавтомобил, а по-късно се появил и притежателят му -мъжът, от който момчетата се оплаквали . Някой залял предния похлупак на Мерцедеса му с бензин и драснал клечката.

Имат ли отношение децатакъм палежа, това би трябвало да прецизират служителите на реда, коитоднес служителите на реда са се юрнали да ги търсят за разпит. Собственикът на автомобила е арестуван, до момента в който казусът не се обясни.

Предстоят разпити надвете момчета, които са подали сигнала за терора, а40- годишният е заплашен от обвиняване за отвличанеи обир. Очаквайте детайлности.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР