На 10 септември, събота, отдел Превенции и младежки политики“ към

...
На 10 септември, събота, отдел Превенции и младежки политики“ към
Коментари Харесай

Запишете се на безплатна екскурзия с историческа беседа в събота – на крепостта Русокастро!

На 10 септември, събота, отдел „ Превенции и юношески политики “ към Община Бургас и Младежки интернационален център – Бургас провеждат взаимно с Община Камено екскурзия с обход на средновековната цитадела Русокастро.

Тя ще е забавна на хората, които обичат историята. За участниците е готова сказка от археолога Милен Николов, проведена е игра от вида „ treasure hunt ”, можете да опитате на място и пукотевица с лък. Носете си шапки и комфортни обувки!

Желаещите да се включат в приключението, могат да употребяват обезпечения безвъзмезден превоз. За задачата те би трябвало авансово да се заявят на телефон 0885 566 781 – за потегляне от Бургас, и на телефон 0889 485 483 – за потегляне от Камено.

Срокът да се запишете за екскурзията е до 5 септември!

За да участвате в играта, е належащо авансово да се регистрирате тук: 

* Проект № BGLD-2.001-0002 „ Създаване на Младежки интернационален център – Бургас “ се осъществя по стратегия „ Местно развиване, понижаване на бедността и усъвършенствано включване на уязвими групи “, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) 2014-2021.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР