На 10 февруари се навършват 90 години от рождението на

...
На 10 февруари се навършват 90 години от рождението на
Коментари Харесай

Георги Тошев за Татяна Лолова: Тя е от хората, чието присъствие те променя

На 10 февруари се навършват 90 години от рождението на Татяна Лолова. По мотив годишнината беше основана Национална стратегия " Татяна Лолова на 90 години ", която ще бъде показана в доста градове в България и в няколко европейски столици. Журналистът Георги Тошев е един от най-близките й в последните й земни години.

" Татяна Лолова е от личностите, за които всеки от нас има някакъв спомен. Тя е от тези хора, чието наличие те трансформира, когато имаш шанса да се докоснеш до тях ", сподели в предаването " Кой приказва? " по Дарик радио журналистът Георги Тошев, който е един от най-близките хора до актрисата в последните ѝ земни години.

Тойсподели, че е имал редкия късмет да бъде позволен в последните години от живота ѝ и дефинира това като един доста огромен урок, който е получил - хората, на които се възхищаваш, да те позволен до себе си.

" Има нещо, което в никакъв случай не я пречупи - това е нейното предпочитание да поддържа връзка с другите, да ги разбере ", посочиГеорги Тошев.

Журналистътказа още, че е доста скъпо даполучаваш житейските си уроци без назидателност. " Таня Лолова даваше на другите пространство. Да срещнеш човек, на който се възхищваш, и да дава това пространство - по тази причина Татяна Лолова беше обичана от доста елементарни хора ", уточни още Георги Тошев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР