На 10 април в град Свищов бяха връчени наградите от

...
На 10 април в град Свищов бяха връчени наградите от
Коментари Харесай

Румен Константинов от Арт школа „Колорит“ е носител на Голямата награда в Националния конкурс „ТРИ ЗВЕЗДИЧКИ“

На 10 април в град Свищов бяха връчени премиите от Националния конкурс за детска рисунка „ ТРИ ЗВЕЗДИЧКИ “. В XIX-тото издание на състезанието, който се провежда от Фондация „ Ангели от Лим “ и Община Свищов в памет на Боряна, Женя, Светослава и другите трагично починали деца във водите на река Лим, взеха присъединяване 473 деца от цялата страна, които показаха 487 произведения.

Церемонията по връчване на премиите бе открита от кмета на Свищов доктор Генчо Генчев, който изрази своята съпричастност с тъгата на родителите и всеобщата горест по загубата на 12-те свищовски деца. Кметът Генчев поздрави всички участници, като им пожела да продължат да развиват своя гений и да бъдат смели в фантазиите си. Той връчи и огромната премия от състезанието „ ТРИ ЗВЕЗДИЧКИ 2024 ”, която тази година завоюва Румен Константинов, на 14 година, от Арт школа „ Колорит “ – гр. Плевен.

Отличия за първо, второ и трето място бяха връчени в трите възрастови групи, като дружно с тях имаше доста специфични и поощрителни награди. Наградата за минимален надарен участник получи Борил Любомиров, на 1 година и 11 месеца от ЦОП – гр. Свищов, а тя му беше връчена от майката на Боряна – Веселина Тошева-Петкова, която в днешния ден беше рожденичка.



Както всяка година, всички млади гении, показали в състезанието своите произведения получиха грамоти за присъединяване, а ръководителят на Фондацията – Георги Манзаров им благодари персонално за присъединяване и закри публично XIX-я народен конкурс „ ТРИ ЗВЕЗДИЧКИ 2024 ”.

Информация:svishtov.bg
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР