На 1 юли най-успешният анимационен франчайз в света се завръща

...
На 1 юли най-успешният анимационен франчайз в света се завръща
Коментари Харесай

Този юли Николаос Цитиридис става част от бандата на най-успешния анимационен франчайз с шеметния „Миньоните 2“

На 1 юли най-успешният анимационен франчайз в света се завръща в киносалоните с нова глава от шеметните завършения на неповторимите миньони.

В Миньоните 2 дребните жълти разбойници оферират „ скъпата “ си помощ на 12-годишния, към този момент порядъчно прокълнат Гру, който жадува да се трансформира в най-великия изверг в историята. И въпреки постоянно миньоните да пречат повече, в сравнение с да оказват помощ, любовта и отдадеността им към Гру дава непредвидени резултати. Сега, към редиците на международния феномен се причислява и обичаният комедиант и ефирен водещ Николаос Цитиридис, който дава гласа си на един от новите шеметни герои в историята. Избор, толкоз демонски добър, че като че ли е изработен от самия Гру.

Николаос Цитиридис е един от най-хубавите ни родни стендъп комедианти, който става прочут с изявите си в Комеди Клуб София и с присъединяване си в подкаста „ Комеди Клуб Новините “. На 27 януари 2020 Цитиридис става водещ на вечерното шоу на bTV, носещо неговото име – Шоуто на Николаос Цитиридис, а от тази годна той е част от журито в осмия сезон на извънредно известната риалити поредица  „ България търси гений “. Миньоните 2 бележи дебютната роля на Цитиридис в озвучаването, което е негова детска фантазия.

Новият филмов откъс на Миньоните 2 ни хвърля непосредствено в действието, подготвяйки ни за незабравимо премеждие със сърце и душа, каквото единствено миньоните и Гру могат да предложат. Очаква ни история с доста комизъм, „ непристоен “ екшън, музика и мета закачки, които надминават всичко, което сме виждали от франчайза досега – франчайз, който Illumination трансфораха в емблема за качествено кинозабавление.

За кино лентата :

Огромен почитател на суперзлодейската супергрупа, известна като „ Злите шест “, 12-годишният Гру крои злочинство, което да му обезпечи място измежду неговите идоли и да подсигури „ проклетото “ му бъдеще. Верни помощници в това начинание са миньоните, отпред с Кевин, Стюарт, Боб и Ото (новият миньонски воин с брекети и обезверена потребност да угажда), с които построява първата си злодейска бърлога, опитва с оръжия и извършва първите си задачи. Когато Злите шест отстраняват своя водач, именития войник Див Пердах, Гру се явява на изявление, с цел да стане най-новият им член, само че нещата (меко казано) не протичат по най-хубавия за него метод. Твърдо решен да им потвърди злодейските си качества, Гру открадва скъп камък, трансформирайки се в смъртен зложелател на групата. Докато бяга, Гру получава помощ и насоки от непредвиден източник – самия Див Пердах,и открива, че даже и злодеите от време на време се нуждаят от малко помощ.

Предвождан от истинските създатели на франчайза, Миньоните 2 е продуциран от основателя и изпълнителен шеф на Illumination Крис Меледандри и дългогодишните му сътрудници Джанет Хийли и Крис Рено. Филмът е режисиран от завръщащия се към поредицата Кайл Балда (Аз, проклетникът 3, Миньоните), а ко-режисьори са Джонатан дел Вал (Сами вкъщи) и Брад Ейбълсън (Семейство Симпсън). Убийственият 70-тарски саундтрак е дело на именития музикален продуцент и притежател на „ Грами “ Джак Антонов.Освен Николаос Цитиридис, в озвучаването на кино лентата се включват Петър Бонев, Станислав Пищалов, Ана-Мария Лалова, Василка Сугарева, Мариета Петрова, Георги Спасов, Явор Караиванов, Димитър Тодоров, Симона Нанова, Димитър Тодоров и други

Време е за злодеяния от най-висша класа с Миньоните 2 от 1 юли единствено в кината на 2D и 3D.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР