На 1-ви август в Несебър се проведе вторият ден от

...
На 1-ви август в Несебър се проведе вторият ден от
Коментари Харесай

Стотици се насладиха на колоритните изпълнения на звездата Светлана Столповских и децата на Камчия

 На 1-ви август в Несебър се организира вторият ден от звездното турне - шоу «Вокруг светы», чиято цел е да разпространява детското творчество. Над 300 поданици и посетители на Община Несебър се любуваха на колоритните осъществявания на известната съветска звезда и изобретателен шеф на комплекс «Камчия» - Светлана Столповских, надарените деца от комплекс «Камчия», аниматорския колектив «Легенда» и танцувална школа «Елемент»!

Светлана Столповских  дълги години е била част от едно от най - известните съветски ТВ излъчвания " Фабрика за звезди “, а в този момент е изобретателен шеф на Международния комплекс " Камчия “ и началник на академията " ШОУБИЗНЕС “, която се организира за първи път в " Камчия “. В продължение на две седмици децата, които вземат участие в академията се образоват на актьорско майсторство, хореография, пеене, развиване на креативните умения и държание пред аудитория, а лауреатите в академията имаха опцията да се изявят на сцените в градовете Бяла, Обзор и Несебър.

Мисия на комплекс " Камчия “ е да дава поле за изява на всички деца, тъй като всяко дете е звезда и заслужава опцията да развие капацитета си. В интернационалния комплекс, ситуиран в естествен парк Камчия, се организират тематични детски лагерни смени, в които участниците под управлението на екип от експерти се образоват, забавляват и творят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР